De Online Bookmaker Bonus

 Let op: Een minimum leeftijd van 24 jaar is vereist voor het gebruiken van welkomstbonussen.

Bookmaker Bonus 2023

Wanneer je je inschrijft bij een nieuwe bookmaker krijg je vaak een welkomstbonus. Met als doel het voor jou aantrekkelijk maken om lid te worden van hun website en geld over te maken. Maar wanneer je al langer lid bent kun je ook extra geld verdienen. 

Dit kan in de vorm van extra speelgeld of bijvoorbeeld risicovrij wedden. Een bookmaker bonus moet je wel rondspelen. Lees meer informatie hieronder, en pak de beste bookmaker bonus van 2023!


Een bookmaker investeert eerst

Je vraagt je misschien af waarom een bookmaker eerst geld in jou investeert, terwijl je nog niets hebt uitgegeven. Een bookmaker wil het voor jou zo aantrekkelijk mogelijk maken om je in te schrijven. Er is onderling veel concurrentie, waardoor je een reden moet hebben om lid te worden van die specifieke bookmaker. Een manier om klanten aan te trekken, is door een mooie welkomstbonus te geven.

De bookmaker bonus kun je krijgen in de vorm van de verdubbeling van je inzet. Jij bent blij, want je voelt je welkom. De bookmaker is blij, want jij bent lid en zult geld storten om mee te wedden. Maar iemand enthousiast maken om ergens bij aan te sluiten, betekent nog niet dat iemand ook lang blijft en meer geld wilt uitgeven aan jouw dienst. Hiervoor heb je meer nodig.

Wanneer je je inschrijft bij een website krijg je meestal een bookmaker bonus (welkomstbonus)

Lid blijven door een Bookmaker Bonus

Een warm welkoms is één ding, maar de bookmaker wilt natuurlijk ook dat je blijft. En ook voor dit doel kunnen bookmaker bonussen ingezet worden. Want ook voor het behouden van de klant proberen bookmakers de beste deals te organiseren en beter te zijn dan de concurrent. 

Er zijn verschillende manieren waarop ze dit kunnen doen, bijvoorbeeld door risicovrije weddenschappen, vriendenbonussen en aanbrengpremies. En ben je hierin als bookmaker beter dan de rest? Dan zorg je dat je je klanten behoudt en ze niet overstappen naar een bookmaker die aantrekkelijkere bonussen geeft. Het is marketing en uiteindelijk wordt de bookmaker er wijzer van, maar voor jou als speler heeft dit ook een hoop voordelen.

Verschillende soorten bookmaker bonussen

Een bookmaker kan jou verschillende bonussen aanbieden. Wanneer je je als nieuw lid aanmeldt krijg je vaak een welkomstbonus. Deze welkomstbonus is vaak in de vorm van een 100% stortings bookmaker bonus. 

Dit houdt in dat het bedrag dat jij bij je eerste storting inlegt wordt verdubbeld door de bookmaker. Je kunt dus met het dubbele van wat je inzet gaan wedden op een wedstrijd. Maar het kan ook voorkomen dat een bookmaker werkt met een 50% bonus of zelfs jouw eerste inzet verdriedubbeld. Dit voelt natuurlijk als een warm welkom. 

Deze bonussen gelden meestal wel voor de eerste keer dat je een bedrag stort, maar er zijn ook bookmakers die deze bonus geven over het tweede en zelfs derde bedrag.

Wedden zonder dat het je iets kost

No Deposit betekent dat je geen geld hoeft in te leggen bij een weddenschap, maar dat je van de bookmaker geld krijgt om mee te spelen. 

Alleen is het wel fijn om te weten of een bookmaker bij je past. Het is dan wel zo fijn als je zonder al te veel geld uit te geven eerst kunt kijken of dit de bookmaker is waar je vaker wilt wedden. Om jou die mogelijkheid te geven zijn er bookmakers die werken met de No Deposit bonus.

Wanneer je je registreert krijg je een bedrag van de bookmaker om mee te spelen, zodat je het kunt uitproberen. Dit gaat vaak om 5 of 10 euro. Je hoeft alleen nog een account aan te maken, krijgt het geld en kunt aan de slag. 

Wanneer je tevreden bent kun je geld in je account storten en verder spelen, of je schrijft je uit en besluit voor een andere bookmaker te gaan. Wanneer je speelt met het geld van de No Deposit bookmaker bonus, mag je de winst die je maakt wel zelf houden.

Sportwedden Bonus – Gratis een gokje wagen

Wanneer je tevreden bent met de manier van wedden en het aanbod, kun je verder gaan spelen. De bookmaker weet dat je vaker wilt gaan wedden en wilt dit ook belonen. 

Ze willen je natuurlijk behouden en bieden daardoor wat extra’s. Dit doen zij bijvoorbeeld in de vorm van een gratis gok, de free bet. Dit houdt in dat je gratis kunt gokken, en dat je je eigen speelsaldo niet aanbreekt. Je geld kun je bij die ene gok niet kwijtraken, want de bookmaker zet geld voor jou in. 

Dit gaat vaak niet om hoge bedragen, denk ook hierbij aan 5 of 10 euro. Het aantrekkelijkste aan deze bonus is dat je je geld niet kwijt bent. Je kunt de weddenschap winnen en geld krijgen, maar als je hebt ingezet op de verliezende partij is er ook niets aan de hand.

Het leuke is ook dat bookmakers deze manier van bonus vaak inzetten bij grote en interessante wedstrijden. Een bookmaker die een breed aanbod heeft aan verschillende sporten waar op gewed kan worden, heeft hier ook free bets voor ingericht. 

Wanneer je gebruik maakt van de free bet krijg je geen geld, dus je inzet krijg je ook niet terug als je verliest. Wel mag je het winstbedrag houden. Het ingezette geld houdt de bookmaker zelf.

bookmaker bonus

Wedden zonder echt te verliezen

Gokken of wedden is nooit zonder risico’s. Je kunt nog zoveel kennis of ervaring hebben, je weet nooit honderd procent zeker hoe een wedstrijd gaat verlopen. 

Het hangt van veel factoren af of een partij of persoon wint of verliest. Denk hierbij aan blessures, weersomstandigheden en de mentale focus van een sporter op het moment dat hij of zij moet presteren. Dit heb jij niet in de hand en kun je ook niet altijd voorspellen.

Er is dus altijd een kans dat je je ingezette geld kwijtraakt. Dit is natuurlijk jammer en bookmakers spelen hierop in door je risicovrij te laten wedden. Een aantrekkelijke bonus, want ook hier raak je je geld niet kwijt als jouw voorspelling niet uitkomt. Je zet zelf geld in op een weddenschap, maar je bent dit niet kwijt als je niet wint. In de tabel op deze pagina vindt je altijd een goede bookmaker bonus.

Gemak dient de mens, ook bij het wedden

Tegenwoordig zijn we de hele dag en nacht te bereiken op onder andere onze smartphone en vinden we het fijn als de diensten die we graag gebruiken ons hierin kunnen voorzien. Ook de bookmakers zijn hierin meegegaan. 

Moest je vroeger nog naar een wedstrijd zelf toe om erop te kunnen wedden, nu kan dat online. En omdat je je laptop niet altijd overal bij je hebt, kan het ook via je smartphone.

Er zijn bookmakers die zelfs een speciale app aanbieden, waarmee het je zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt om te wedden op je favoriete wedstrijd. Naast gemak levert het je soms ook nog iets anders op, namelijk een bonus. 

Het ontwikkelen van een goede app of website die werkt op zowel een laptop als een telefoon kost veel geld. Het is de bedoeling dat er veel gebruik van wordt gemaakt, dus dat veel mensen lid blijven van hun platform. Om deze reden bieden bookmakers soms een mobiele bonus aan, in de vorm van een risicovrije weddenschap of een gratis gok.

Geld verdienen met het aanbrengen van vrienden

Wat is er leuker dan je favoriete wedstrijd kijken en er ook nog een leuk bedrag aan over kunnen houden? Wanneer je dit met je vrienden bespreekt zullen zij dit wellicht beamen. 

Het leuke is dat je hen ook enthousiast kunt maken voor inschrijven bij een bookmaker en kan jij er ook nog iets extra’s mee verdienen. Bij sommige bookmakers krijg je namelijk een vriendenbonus voor elke vriend of elk familielid die je aanbrengt en die een storting doet. 

Het kost jou geen geld, je hoeft er weinig moeite in te steken en je kunt ook nog met je vrienden samen wedden op sportwedstrijden.

Lees de voorwaarden goed door

Voor niets gaat de zon op en dit geld ook voor het krijgen van een bookmaker bonus. Een bookmaker moet uiteindelijk ook aan het weggeven van gratis geld, toch verdienen. Zij hebben dan ook enkele voorwaarden opgesteld waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor leuke extra’s. 

Het is dan ook belangrijk dat je verdiept in die voorwaarden en je je ervan bewust bent dat het vaak extra inzet vereist om te kunnen profiteren van bonussen. Er gelden vaak minimale bedragen die je moet storten, of dat je eerst een paar honderd euro in moet leggen voor je gebruik kunt maken van een bonus. Lees daarom de voorwaarden door en kijk hoe streng de voorwaarden zijn.

Zoek uit welke voordelen de bookmakers jou bieden

Omdat het aanbod in bonussen per bookmaker erg kan verschillen, is het aan te raden om eerst te onderzoeken welke voor jou het meest aantrekkelijk zijn. De ene bookmaker geeft bijvoorbeeld ook vaker bonusacties weg dan de ander en het is fijn dit te weten voor je je inschrijft. 

De meeste informatie krijg je echter als je je eenmaal hebt aangemeld. Je kunt dan de social media van de bookmaker in de gaten houden of op hun website kijken. Op deze manier weet je precies welke bonus je wanneer kunt verwachten.2

Scroll naar top