De Online Bookmaker Bonus

 Let op: Een minimum leeftijd van 24 jaar is vereist voor het gebruiken van welkomstbonussen.

Bookmaker Bonus 2023

Wanneer je je inschrijft bij een nieuwe bookmaker krijg je vaak een welkomstbonus. Met als doel het voor jou aantrekkelijk maken om lid te worden van de website en geld over te maken. Jij als nieuwe speler hebt ook een belang, want uit jouw bookmaker bonus kun je extra voordeel halen. Niet alleen beginners maken kans op een bonus, want wanneer je al langer lid bent kun je ook extra geld verdienen. 

Dit kan in de vorm van een Free Bet, extra speelgeld of bijvoorbeeld risicovrij wedden. Een bookmaker bonus moet je wel rondspelen, waardoor het belangrijk is om altijd goed de voorwaarden door te nemen. Lees meer informatie hieronder, en pak de beste bookmaker bonus van 2023! En een snelle tip: In de tabel op deze pagina vindt je altijd een goede bookmaker bonus.


Een bookmaker investeert eerst

Je vraagt je misschien af waarom een bookmaker eerst geld in jou investeert, terwijl je nog niets hebt uitgegeven. De reden is op zich erg logisch: een bookmaker wil het voor jou zo aantrekkelijk mogelijk maken om je in te schrijven. Er is onderling veel concurrentie, waardoor je een reden moet hebben om lid te worden van die specifieke bookmaker. Een manier om klanten aan te trekken, is door een mooie welkomstbonus te geven.

De bookmaker bonus kun je krijgen in de vorm van de verdubbeling van je storting. Dit is dan 100% bonus. De verdubbeling kan zijn in de vorm van bonusgeld, of bijvoorbeeld Free Bets om mee te wedden.

Jij bent blij, want je voelt je welkom. Belangrijker nog: je hebt extra mogelijkheden om in te zetten, bovenop het geld dat je hebt gestort. De bookmaker is blij, want jij bent lid en hebt geld gestort om mee te wedden. Maar iemand enthousiast maken om ergens bij aan te sluiten, betekent nog niet dat iemand ook lang blijft en meer geld wil uitgeven aan jouw dienst. Hiervoor heb je als bookmaker meer nodig.

Wanneer je je inschrijft bij een website krijg je meestal een bookmaker bonus (welkomstbonus)

Lid blijven door een Bookmaker Bonus

Een warm welkom is één ding, maar de bookmaker wil natuurlijk ook dat je blijft. En ook voor dit doel kunnen bookmaker bonussen ingezet worden. Want ook voor het behouden van de klant proberen bookmakers de beste deals te organiseren en beter te zijn dan de concurrent. Dat is mooi nieuws voor jou, want qua bonussen houdt het dus niet perse op na het welkomstcadeau.

Er zijn verschillende manieren waarop bookmakers bonussen aanbieden aan al eerdere geregistreerde spelers, bijvoorbeeld door risicovrije weddenschappen, vriendenbonussen en aanbrengpremies. Het kan ook gaan om een aanbieding die erg lijkt op de welkomstbonus, waarbij je dus opnieuw bovenop je storting extra speel- of bonusgeld kunt verdienen.

En ben je hierin als bookmaker beter dan de rest? Dan zorg je dat je je klanten behoudt en ze niet overstappen naar een bookmaker die aantrekkelijkere bonussen geeft. Het is marketing en uiteindelijk wordt de bookmaker er wijzer van, maar voor jou als speler heeft dit ook een hoop voordelen.

Verschillende soorten bookmaker bonussen

Een bookmaker kan jou verschillende bonussen aanbieden. Wanneer je je als nieuw lid aanmeldt krijg je vaak een welkomstbonus. Deze welkomstbonus is vaak in de vorm van een 100% stortings bookmaker bonus. 

Dit houdt in dat het bedrag dat jij bij je eerste storting inlegt wordt verdubbeld door de bookmaker. Je kunt dus met het dubbele van wat je inzet gaan wedden op een wedstrijd. Maar het kan ook voorkomen dat een bookmaker werkt met een 50% bonus of zelfs jouw eerste inzet verdriedubbeld. Dit voelt natuurlijk als een warm welkom. 

Deze bonussen gelden meestal wel voor de eerste keer dat je een bedrag stort, maar er zijn ook bookmakers die deze bonus geven over het tweede en zelfs derde bedrag.

Zoals gezegd kun je de bonus in verschillende vormen ontvangen, bijvoorbeeld bonusgeld, cashgeld of Free Bets. Op de website van de bookmaker in kwestie zie je precies waaruit jouw bonus bestaat. Ook staan de precieze spelregels vermeld wat betreft het kunnen uitcashen van de winst. Lees deze zeker goed door, zodat je op de hoogte bent van eventuele rondspeelvoorwaarden en andere regels.

Wedden zonder dat het je iets kost

No Deposit betekent dat je geen geld hoeft te storten bij een bonus, maar dat je van de bookmaker geld krijgt om mee te spelen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van een Free Bet, of een risicovrije weddenschap.

Het is natuurlijk erg fijn om te weten of een bookmaker bij je past. Het is dan wel zo fijn als je zonder al te veel geld uit te geven eerst kunt kijken of dit de bookmaker is waar je vaker wilt wedden. Om jou die mogelijkheid te geven zijn er bookmakers die werken met de No Deposit bonus.

Bij zo’n type bonus zonder storten krijg je een bedrag van de bookmaker om mee te spelen, zodat je het sporstbook risicovrij kunt uitproberen. Dit gaat vaak om 5 of 10 euro. Je hoeft alleen nog een account aan te maken, krijgt het geld en kunt aan de slag. 

Wanneer je tevreden bent kun je geld in je account storten en verder spelen, of je schrijft je uit en besluit voor een andere bookmaker te gaan. Wanneer je speelt met het geld van de No Deposit bookmaker bonus, mag je de winst die je maakt wel zelf houden. Let op: er kunnen wel voorwaarden zitten aan het uitcashen van deze winst naar je rekening. Check daarom ook bij dit type bonussen altijd goed de voorwaarden op de site van de bookmaker.

Sportwedden Bonus – Gratis een gokje wagen

Wanneer je tevreden bent met de manier van wedden en het aanbod, kun je verder gaan spelen. De bookmaker weet dat je vaker wil gaan wedden en wil dit ook belonen. 

Ze willen je natuurlijk behouden en bieden daardoor wat extra’s. Dit doen zij bijvoorbeeld in de vorm van een gratis gok, de Free Bet. Deze worden bij allerlei acties regelmatig weggegeven, of zijn via bepaalde challenges vrij te spelen. Ook kun je soms bijvoorbeeld een gratis weddenschap verdienen door een relatief kleine storting te doen.

Een Free Bet houdt in dat je gratis kunt gokken, en dat je je eigen speelsaldo niet aanbreekt. Je eigen geld kun je bij die ene gok niet kwijtraken, want je gebruikt het special Free Bet-geld om mee in te zetten.

Dit gaat vaak niet om hoge bedragen, denk ook hierbij aan 5 of 10 euro. Het aantrekkelijkste aan de deze bonus is dat je je eigen geld nooit kwijt bent. Je kunt de weddenschap winnen en geld krijgen, maar als je hebt ingezet op de verliezende partij is er ook niets aan de hand.

Het leuke is ook dat bookmakers deze manier van bonus vaak inzetten bij grote en interessante wedstrijden. Een bookmaker die een breed aanbod heeft aan verschillende sporten waar op gewed kan worden, heeft hier ook Free Bets voor ingericht. 

Wanneer je gebruik maakt van de Free Bet krijg je geen geld, dus je inzet krijg je ook niet terug als je verliest. Wel mag je het winstbedrag houden. Het ingezette geld houdt de bookmaker zelf.

bookmaker bonus

Wedden zonder echt te verliezen

Gokken of wedden is nooit zonder risico’s. Je kunt nog zoveel kennis of ervaring hebben, je weet nooit honderd procent zeker hoe een wedstrijd gaat verlopen. 

Het hangt van veel factoren af of een partij of persoon wint of verliest. Denk hierbij aan blessures, weersomstandigheden en de mentale focus van een sporter op het moment dat hij of zij moet presteren. Dit heb jij niet in de hand en kun je ook niet altijd voorspellen.

Er is dus altijd een kans dat je je ingezette geld kwijtraakt. Dit is natuurlijk jammer, maar bookmakers maken de situatie soms voordeliger door je risicovrij te laten wedden. Een aantrekkelijke bonus, want ook hier raak je je geld niet kwijt als jouw voorspelling niet uitkomt. Je zet zelf geld in op een weddenschap, maar je bent dit niet kwijt als je niet wint. 

Risicovrije weddenschappen zijn vaak de moeite van het overwegen waard, want wedden zonder kans om te verliezen is een heel gunstig scenario. Zorg wel dat je precies aansluit bij de voorwaarden waaronder deze bonus wordt aangeboden.

Gemak dient de mens, ook bij het wedden

Tegenwoordig zijn we de hele dag en nacht te bereiken op onder andere onze smartphone en vinden we het fijn als de diensten die we graag gebruiken ons hierin kunnen voorzien. Ook de bookmakers zijn hierin meegegaan. 

Moest je vroeger nog naar een wedstrijd zelf toe om erop te kunnen wedden, nu kan dat online. En omdat je je laptop niet altijd overal bij je hebt, kan het ook via je smartphone.

Er zijn bookmakers die zelfs een speciale app aanbieden, waarmee het je zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt om te wedden op je favoriete wedstrijd. Naast gemak levert het je soms ook nog iets anders op, namelijk een bonus. 

Het ontwikkelen van een goede app of website die werkt op zowel een laptop als een telefoon kost veel geld. Het is de bedoeling dat er veel gebruik van wordt gemaakt, dus dat veel mensen lid blijven van hun platform. Om deze reden bieden bookmakers soms een mobiele bonus aan, in de vorm van bijvoorbeeld een risicovrije weddenschap of een gratis gok.

Aangezien het downloaden van een bookmaker app in principe altijd gratis is, zijn er weinig redenen te bedenken om niet in te spelen op dit extra geboden voordeel.

Geld verdienen met het aanbrengen van vrienden

Wat is er leuker dan je favoriete wedstrijd kijken en er ook nog een leuk bedrag aan over kunnen houden? Wanneer je dit met je vrienden bespreekt zullen zij dit wellicht beamen. 

Het leuke is dat je hen ook enthousiast kunt maken voor inschrijven bij een bookmaker, en jij er tegelijkertijd ook nog iets extra’s mee kunt verdienen. Bij sommige bookmakers krijg je namelijk een vriendenbonus voor elke vriend die of elk familielid dat je aanbrengt en een storting doet. 

Het kost jou geen geld, je hoeft er weinig moeite in te steken en je kunt ook nog met je vrienden samen wedden op sportwedstrijden. Wij willen je wel adviseren om mensen te enthousiasmeren die sowieso al interesse in sportwedden hebben, en alleen als je zelf ook daadwerkelijk enthousiast bent over de bookmaker in kwestie.

Lees de voorwaarden goed door

Voor niets gaat de zon op en dit geldt ook voor het krijgen van een bookmaker bonus. Een bookmaker moet uiteindelijk ook aan het weggeven van gratis geld, toch verdienen. Zij hebben dan ook enkele voorwaarden opgesteld waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor leuke extra’s

Het is dan ook belangrijk dat je jezelf verdiept in die voorwaarden en je ervan bewust bent dat het vaak extra inzet vereist om te kunnen profiteren van bonussen. Er gelden bijvoorbeeld minimale bedragen die je moet storten, bepaalde odds waartegen je moet inzetten of rondspeelvoorwaarden om bonusgeld te kunnen uitcashen. Lees daarom altijd van tevoren de voorwaarden door en kijk hoe streng de spelregels zijn.

Zoek uit welke voordelen de bookmakers jou bieden

Omdat het aanbod in bonussen per bookmaker erg kan verschillen, is het aan te raden om eerst te onderzoeken welke voor jou het meest aantrekkelijk zijn. De ene bookmaker geeft bijvoorbeeld ook vaker bonusacties weg dan de ander en het is fijn dit te weten voor je je inschrijft. Om dit te doen kun je bijvoorbeeld onze bookmaker reviews op deze site lezen, want daarin kijken we ook altijd even naar de bonussen.

De meeste informatie krijg je echter als je je eenmaal hebt aangemeld. Je kunt dan de websites, nieuwsbrieven en social media van de bookmaker in de gaten houden voor aanbiedingen. Op deze manier weet je precies welke bonus je wanneer kunt verwachten.

Scroll naar top