Bookmakers met iDeal

Bookmakers met iDeal

Bookmakers met iDeal

De meeste mensen die beginnen aan online wedden op sportwedstrijden zullen toch voor ogen hebben om geld te verdienen. Wil je jouw online gokaccount op poten zetten, dan zal je wel tegoed moeten hebben om mee te spelen. Dit betekent dan ook dat je geld in je account zal moeten storten.
We zien vaak dat de mensen in Nederland het wel handig vinden om te kiezen voor iDeal betalingen. Dit is niet zo raar, hier zitten namelijk enkele grote voordelen aan. Zo is het betalen via iDeal altijd veilig. Ook weet je zeker dat je gelijk over het geld op je account kunt beschikking. Laten we eens bekijken wat er komt kijken bij het gebruiken van iDeal op de site van de bookmakers online.

Betaal gewoon via iDeal

Het is bijna niet meer denkbaar om nog maar iets online te kopen of te bestellen zonder dat je gebruik maakt van iDeal. Dit is nu eenmaal echt de standaard geworden in ons land. Het gebruik van iDeal gaat nog helemaal niet zo heel erg lang terug. We gebruiken deze methode van betalen namelijk pas sinds 2005. Sinds die tijd is het gebruik van iDeal alsmaar toegenomen.
Het handige van iDeal is nog wel dat je alle mogelijke betalingen kunt verrichten. Zonder dat het uitmaakt welke soort bank je eigenlijk hebt. Het gebruik van iDeal gaat gewoon veel sneller en eenvoudiger dan bijvoorbeeld een overschrijving. Je doet er dan ook goed aan om het te gebruiken bij het opladen van de je account voor de bookmakers.

De Nederlandse aanbieders

We zien dat vooral de Nederlandse bookmakers gebruik weten te maken van iDeal. Aan welke aanbieders moet je hierbij denken? Sites als Toto en ZEturf gebruiken al voor een lange tijd de mogelijkheid tot betaling van iDeal. Nu is het wel zo dat de aanbieders die iDeal gebruiken aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Deze voorwaarden zien vooral toe op de bescherming van de klant.
Zo moet de site waarop jij gebruik wilt maken van iDeal wel in bezit zijn van een licentie van de Kansspelcommissie. Hebben ze deze dan mogen ze zonder problemen de iDeal mogelijkheid opnemen in de lijst van stortingsmogelijkheden. Dit is voor jou als klant goed om te weten, want hierdoor heb je net even iets meer zekerheid over de site waarop jij iDeal wilt gebruiken.

iDeal is volledig veilig en eenvoudig

Als je normaal in de supermarkt betaalt dan zal je meestal toch kiezen voor het pinnen, maar voor online aankopen is het gebruik van iDeal echt onmisbaar. De kans dat men gebruik maakt van de iDeal mogelijkheid op de websites is echt ontzettend groot.
Nederlanders willen dan ook graag iDeal gebruiken bij het aanmaken van een account bij de bookmakers. Door de toepassing van iDeal zal je nooit meer jouw credit card of een e-wallet moeten gebruiken als je online iets wilt gaan doen. Dit maakt iDeal dan ook zo handig voor de online weddenschappen.
Door te kiezen voor iDeal zal je beschikken over een veilig en transparante manier om te betalen. Hoe zit dit dan eigenlijk? iDeal is ook wel gekoppeld aan jouw rekening bij de bank. Hierdoor zal je na het uitvoeren van een betaling gelijk kunnen zien hoeveel geld je nu nou eigenlijk nog op je rekening hebt staan. Alles is zeer overzichtelijk en je hebt maar één rekening nodig waarmee je al jouw activiteiten in een handig overzicht kunt bijhouden.

Meer over veiligheid van iDeal

Om nog even iets dieper in te gaan op de veiligheid: iDeal is echt een topkeuze voor jouw veiligheid. Je wilt wel weten dat het allemaal veilig is om te gebruiken, het gaat namelijk toch om je bankzaken. Dit houdt dan ook in dit dat je niet zit te wachten op mogelijk derde partijen die inzage kunnen krijgen in al jouw gegevens.
Bij iDeal hoef je hier niet bang voor te zijn. Het is volkomen veilig om te gebruiken en alleen jij hebt er toegang tot. Daar komt ook nog eens bij dat je helemaal geen transactiekosten hoeft te betalen wanneer je iDeal wilt gebruiken voor het opladen van jouw account. Door al deze voordelen is het gebruik van iDeal zeker aan te raden voor de online iDeal bookmakers en voor het gebruik maken van de weddenschappen op sportwedstrijden.

Het storten van geld

Bookmakers met iDeal

De kans is vrij groot dat je snel actie wilt ondernemen als het aankomt op het plaatsen van een online weddenschap. Er komt nu eenmaal af en toe een weddenschap voorbij die je gewoon moet afsluiten, het zou zonde zijn om die te laten liggen.
Direct geld storten zal dan ook echt een groot verschil kunnen maken in jouw online weddenschap verhaal. Vooral voor de mensen die live wedstrijden willen gaan kijken is het handig om soms binnen enkele minuten al geld op je account te hebben.
Door te kiezen voor iDeal zal je je hier nooit meer zorgen over hoeven te maken. Deze betaalmogelijkheid staat namelijk bekend om de snelheid en om het gemak van het storten. Sterker nog, iDeal is de enige vorm van betaling die ervoor zorgt dat jouw geld gelijk op je account staat. Voor online weddenschappen is dit dus onmisbaar.

Hoe geld storten met iDeal

De meeste bookmakers zullen op dezelfde manier werken als het gaat om het storten van een bepaald bedrag. In de meeste gevallen zal je te maken krijgen met een soort online portemonnee. Deze is vervolgens weer verbonden aan je account. Als je een bepaald soort weddenschap afsluit dan zal er geld uit dit potje gaan. Je kunt dan ook niet zomaar betalen vanaf je bankrekening zonder dat je je geld op de site zelf zet.
Het is nodig om altijd deze tussenstap te nemen, deze regel vind je dan ook bij iedere aanbieder.  Gelukkig is het heel eenvoudig om geld op je account te storten.

Het eerste wat je moet doen is inloggen op de site van de bookmaker. Vervolgens moet je kijken bij de betaalpagina, hier kan je meestal wel een kopje van vinden aan de bovenkant van het scherm. Het is belangrijk dat je goed kijkt naar hoeveel geld je eigenlijk op je account wilt zetten.
Zeker als nieuwe speler zul je vaak gebruik kunnen maken ven een welkomstbonus. Let hier dan ook even goed op voordat je jouw geld er zomaar op zet. Op die manier haal je het meeste uit het wedden.
Heb je dit gedaan dan hoef je alleen maar te klikken op het kopje van iDeal. Je zal vervolgens een lijst krijgen van alle banken. Kies de bank waarvan je wilt betalen en ga verder naar het inlogscherm van de site. Vervolgens is het alleen nog maar het invullen van jouw gegevens via internetbankieren. Voor je het weet heb je het alweer gedaan.

Minimale en maximale limieten

We hebben het al even heel kort benoemd: wanneer je geld wilt storten zal je te maken krijgen met een bepaald minimum en een maximum limiet. Dit is dan ook wel even handig om te bekijken voordat je besluit om jouw geld te storten.
Het hangt een beetje af van de soort betaalmethode die je kiest voor de storting. Voor de actuele voorwaarden kan je altijd even bij de algemene voorwaarden op de site zelf kijken.
Hier staat vrijwel altijd alles wat je nodig hebt bij het maken van een storting. Het maximum bedrag is altijd ontzettend hoog. Hier zal je dan ook vrijwel geen last van ondervinden, dit hoeft dan ook geen enkel probleem te zijn.

Alternatieve betaalmogelijkheden

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een van de alternatieven, deze zijn echter niet zo handig als iDeal. Zo is het mogelijk om te kiezen voor VISA of MasterCard. Houdt er wel rekening mee dat het bij deze creditcards zo is dat je mogelijk wat meer tijd kwijt bent voor het storten van een bepaald bedrag.

Een uitstekende keuze

Je kunt wel zien dat het gebruik van iDeal echt ontzettend handig is als het aankomt op het wedden van sportwedstrijden. Door het veilige karakter en door de eenvoudige mogelijkheid voor het storten van een bepaald geldbedrag zal je je nooit meer zorgen hoeven te maken over de vraag of jouw geld wel op tijd zal verschijnen op je account.
Aangezien de bedragen gelijk op je account zullen verschijnen hoef je je ook geen zorgen meer te maken over de live wedstrijden. Je kunt het geld namelijk gelijk gebruiken voor bij het wedden. 

Hier op de site kan je nog veel meer informatie vinden over het wedden op sportwedstrijden, bekijk dit zeker als ook jij meer wilt ontdekken over online weddenschappen.


Scroll naar top