Bookmakers met iDeal

 

Bookmakers met iDeal

De meeste mensen die beginnen aan online wedden op sportwedstrijden zullen toch voor ogen hebben om geld te verdienen. Wil je jouw online gokaccount op poten zetten, dan zul je wel tegoed moeten hebben om mee te spelen. Dit betekent dan ook dat je geld in je account zal moeten storten.

We zien vaak dat de mensen in Nederland het wel handig vinden om te kiezen voor iDeal betalingen. Dit is niet zo raar, hier zitten namelijk enkele grote voordelen aan. Zo is het betalen via iDeal altijd veilig. Ook weet je zeker dat je gelijk over het geld op je account kunt beschikken. Laten we eens zien wat er komt kijken bij het gebruiken van iDeal op de sites van de bookmakers online.

Betaal gewoon via iDeal

Het is bijna niet meer denkbaar om nog maar iets online te kopen of te bestellen zonder dat je gebruik maakt van iDeal. Dit is nu eenmaal echt de standaard geworden in ons land. Het gebruik van iDeal gaat nog helemaal niet zo heel erg lang terug. We gebruiken deze methode van betalen namelijk pas sinds 2005. Sinds die tijd is het gebruik van iDeal alsmaar toegenomen.

Wellicht het meest handige van iDeal is nog wel dat je alle mogelijke betalingen kunt verrichten, zonder dat het uitmaakt welke soort bank je eigenlijk hebt. Het gebruik van iDeal gaat gewoon veel sneller en eenvoudiger dan bijvoorbeeld een overschrijving. Je doet er dan ook goed aan om het te gebruiken bij het opladen van de jouw accounts bij online bookmakers.

De Nederlandse aanbieders

We zien dat in principe alle Nederlandse bookmakers gebruik weten te maken van iDeal. Aan welke aanbieders moet je hierbij denken? Sites als Bet365, Toto en BetCity bieden jou als speler allemaal de mogelijkheid van betaling via iDeal.

Nu is het wel zo dat de aanbieders die iDeal gebruiken aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Deze voorwaarden zien vooral toe op de bescherming van de klant. Zo moet de site waarop jij gebruik wilt maken van iDeal wel in bezit zijn van een licentie van de Kansspelcommissie. Hebben ze deze dan mogen ze zonder problemen de iDeal mogelijkheid opnemen in de lijst van stortingsmogelijkheden. Dit is voor jou als klant goed om te weten, want hierdoor heb je net even iets meer zekerheid over de site waarop jij iDeal wilt gebruiken.

iDeal is volledig, veilig en eenvoudig

Als je in de supermarkt betaalt dan zul je meestal toch kiezen voor het pinnen, maar voor online aankopen is het gebruik van iDeal echt onmisbaar. Het aantal spelers dat gebruikmaakt van de iDeal mogelijkheid op de gokwebsites is echt ontzettend groot.
Nederlanders willen graag iDeal gebruiken bij het aanmaken van een account bij de bookmakers. Deze betaalmethode is volledig, en je hebt zo bijvoorbeeld geen credit card nodig als je geld wilt storten bij een bookmaker. Dit maakt iDeal dan ook zo handig voor de online weddenschappen. Je weet naar alle waarschijnlijkheid al hoe het storten met met deze betalingswijze werkt, waardoor je eenvoudig een bedrag zult kunnen overmaken.

Door te kiezen voor iDeal zul je bovendien beschikken over een veilig en transparante manier om te betalen. Hoe zit dit dan eigenlijk? iDeal is ook gekoppeld aan jouw rekening bij de bank. Hierdoor zul je na het uitvoeren van een betaling gelijk kunnen zien hoeveel geld je nu nou eigenlijk nog op je rekening hebt staan. Alles is zeer overzichtelijk en je hebt maar één rekening nodig waarmee je al jouw activiteiten in een handig overzicht kunt bijhouden.

iDeal is echt een topkeuze voor jouw veiligheid. Je wilt wel weten dat het allemaal veilig is om te gebruiken, het gaat namelijk toch om je bankzaken. Dit houdt dan ook in dit dat je niet zit te wachten op mogelijk derde partijen die inzage kunnen krijgen in al jouw gegevens.
Bij iDeal hoef je hier niet bang voor te zijn. Het is volkomen veilig om te gebruiken en alleen jij hebt er toegang tot. Daar komt ook nog eens bij dat je helemaal geen transactiekosten hoeft te betalen wanneer je iDeal wilt gebruiken voor het opladen van jouw account.

Dankzij al deze voordelen is het gebruik van iDeal zeker aan te raden voor de online iDeal bookmakers en voor weddenschappen op sportwedstrijden.

Geld direct op je rekening

Bookmakers met iDeal

De kans is vrij groot dat je snel actie wilt ondernemen als het aankomt op het plaatsen van een online weddenschap. Er komt nu eenmaal af en toe een weddenschap voorbij die je gewoon moet afsluiten, het zou zonde zijn om die te laten liggen.

Direct geld storten zal dan ook echt een groot verschil kunnen maken in jouw online weddenschap verhaal. Vooral voor de mensen die live wedstrijden willen gaan kijken is het handig om soms binnen enkele minuten al geld op hun account te hebben.

Door te kiezen voor iDeal zul je je hier nooit meer zorgen over hoeven te maken. Deze betaalmogelijkheid staat namelijk bekend om de snelheid en om het gemak van het storten. Sterker nog: iDeal is een vorm van betaling die ervoor zorgt dat jouw geld gelijk op je account staat. Voor online weddenschappen is dit dus onmisbaar.

Hoe geld storten met iDeal?

De meeste bookmakers zullen op dezelfde manier werken als het gaat om het storten van een bepaald bedrag. In de meeste gevallen zul je te maken krijgen met een soort online portemonnee. Deze is vervolgens weer verbonden aan je account. Als je een bepaald soort weddenschap afsluit dan zal er geld uit dit potje gaan. Je kunt dan ook niet zomaar betalen vanaf je bankrekening zonder dat je je geld op de site zelf zet.
Het is nodig om altijd deze tussenstap te nemen, en opties daarvoor vind je dan ook bij iedere aanbieder. Gelukkig is het heel eenvoudig om geld op je account te storten, zeker als je hiervoor gebruikmaakt van iDeal.

Het eerste wat je moet doen is inloggen op de site van de bookmaker. Heb je nog geen account, dan kun je dat eerst gratis aanmaken. Vervolgens moet je kijken bij de betaalpagina, hier kun je meestal wel een kopje van vinden aan de bovenkant van het scherm.

Het is belangrijk dat je goed kijkt naar hoeveel geld je eigenlijk op je account wilt zetten. Zeker als nieuwe speler zul je vaak gebruik kunnen maken ven een welkomstbonus, en daaraan kan een voorwaarde zitten voor het storten van een specifiek minimumbedrag. Let hier dan ook even goed op voordat je jouw geld er zomaar op zet. Op die manier haal je het meeste uit het wedden.

Heb je dit gedaan dan hoef je alleen maar te klikken op het kopje van iDeal. Je zal vervolgens een lijst krijgen van alle banken. Kies de bank waarvan je wilt betalen en ga verder naar het inlogscherm. Vervolgens is het alleen nog maar een kwestie van het invullen van jouw gegevens via internetbankieren. Je kiest het bedrag en bevestigt met de voor jouw gebruikelijke manier bij betalen met iDeal, bijvoorbeeld via een app op je telefoon. Voor je het weet heb je het alweer gedaan en staat het geld op jouw account bij de bookmaker.

Minimale en maximale stortingsbedrag

Wanneer je geld wilt storten zul je te maken krijgen met een bepaald minimum en een maximum bedrag. Dit is dan ook wel even handig om te bekijken wanneer je geld op je account bij de bookmaker gaat zetten.

Wat er mogelijk is hangt van een paar dingen af. Ten eerste van de limitieten die de bookmaker hanteert, maar daarnaast speelt ook de soort betaalmethode een rol. Bij storten met iDeal is het standaard maximum bedrag meestal behoorlijk hoog. Hier zal je dan ook in principe niet door beperkt worden. Het minimumbedrag ligt doorgaans juist vrij laag. Bij iDeal is dat vaak iets als 5, 10 of 15 euro.

Voor de actuele voorwaarden kun je altijd even bij de algemene voorwaarden op de site zelf kijken. Hier staat vrijwel altijd alles wat je nodig hebt bij het maken van een storting.

Alternatieve betaalmogelijkheden

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een van de alternatieven. Zo is het mogelijk om te kiezen voor VISA of MasterCard. Ook is betaling met een bankoverschrijving mogelijk.

Deze zijn op bepaalde punten mogelijk echter niet zo handig als iDeal. Houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat het bijvoorbeeld bij de creditcards zo is dat je mogelijk wat meer tijd kwijt bent voor het storten van een bepaald bedrag. Ook kunnen er andere limieten gelden, of bijvoorbeeld extra kosten worden gerekend.

iDeal bij bookmakers: een uitstekende keuze

Je kunt wel zien dat het gebruik van iDeal echt ontzettend handig is als het gaat om het wedden op sportwedstrijden bij bookmakers in Nederland. Door het veilige karakter en door de eenvoudige mogelijkheid voor het storten van een bepaald geldbedrag, zul je je nooit meer zorgen hoeven te maken over de vraag of jouw geld wel op tijd zal verschijnen op je account.
Aangezien de bedragen gelijk op je account zullen staan zit je ook goed wat betreft de live wedstrijden. Je kunt het geld namelijk gelijk gebruiken voor bij het wedden. Wij vinden iDeal kortom een uitstekende keuze als je geld wilt storten bij een online bookmaker.

Hier op de site kan je nog veel meer informatie vinden over het wedden op sportwedstrijden. Bekijk dit zeker als ook jij meer wilt ontdekken over online weddenschappen.


Scroll naar top