Bookmakers PSV Rangers wedden & odds CL play-off 24-08-2022

Competitie: Play-off Champions League, return
Datum / Tijd: 24 augustus 2022, 21:00 uur
Locatie: Philips Stadion, Eindhoven

Rangers wint: 1.78 bij BetCity
Gelijkspel: 3.75 bij BetCity
PSV wint: 4.75 bij BetCity

(situatie 22/08/2022 14:00)

Voorspelling PSV – Rangers FC

Door het vele geld en het hoge niveau is de Champions League op dit moment de heilige graal van het clubvoetbal en PSV staat net als vorig jaar op de rand van plaatsing. Vorig jaar ging het tegen Benfica net mis, maar nu lijkt de kans op plaatsing groter. Na de 2-2 in Glasgow hebben de Eindhovenaren genoeg aan een overwinning in eigen huis tegen de Rangers die deze zomer flink veel wijzigingen ondergaan hebben. Stroomt PSV deze keer wel de groepsfase van de CL in? Bekijk de odds bij bookmakers zoals Circus, BetCity, Jack’s en Bet365 en wed op PSV vs Rangers FC.

Laatste ontmoetingen PSV – Rangers FC

Voor de heenwedstrijd in Glasgow vorige week was het alweer een tijdje geleden dat de twee ploegen elkaar tegenkwamen. In 2011 schakelde PSV de Rangers uit door een doelpunt van Jeremain Lens en ruim 10 jaar eerder waren de Schotten twee keer te sterk in de groepsfase van de Champions League. Vorige week in Schotland werd het 2-2. PSV had in het begin de overhand, voordat Rangers in een sterke fase over PSV heen leek te lopen en met een 1-1 ruststand leek PSV goed weg te komen. De Eindhovenaren richtten zich ondanks een blunder van de tot nog toe betrouwbare keeper Walter Benitez in de tweede helft op en sleepten uiteindelijk een 2-2 gelijkspel uit het vuur, een resultaat waar vrijwel iedereen mee kon leven.

Bookmakers PSV – Rangers FC 1X2 Odds

PSV is in eigen huis de favoriet voor de overwinning. De Rangers moesten het in de succesvolle Europa League run van vorig seizoen vooral van de thuiswedstrijden hebben en daarin wist PSV ze dus op 2-2 te houden. PSV lijkt ook de betere voorwaarden te hebben voor deze wedstrijd. De ploeg kreeg dit weekend vrijaf van de KNVB en is dus ruimschoots uitgerust voor deze wedstrijd en weet voorlopig ook sterspeler Cody Gapko nog binnenboord te houden. Daarom is dezelfde ploeg als in Glasgow weer beschikbaar voor deze wedstrijd.

Rangers is voor eigen aanhang dus vaak een stuk sterker, maar die regel gaat niet helemaal op. Vorig jaar wisten de Rangers bijvoorbeeld met 2-4 in Dortmund te winnen en schakelden daarmee de favoriete Duitsers uit. Toch zal de ploeg van Gio van Bronckhorst het in Eindhoven lastig krijgen met de ploeg van Ruud van Nistelrooij, want het werd een beetje slachtoffer van het eigen succes deze zomer. Rangers verloor een aantal belangrijke spelers (waaronder Calvin Bassey aan Ajax) en lijkt minder sterk dan vorig jaar. De bookmakers vinden PSV ook de grote favoriet, want bij BetCity krijg je een voor een overwinning van PSV een quotering van 1.78 tegen 4.75 voor een overwinning van Rangers. Voor beide ploegen is een overwinning voldoende voor plaatsing, terwijl een gelijkspel, met een quotering van 3.75 een verlenging en eventuele strafschoppen zouden betekenen.

PSV – Rangers FC Wedden op Under / Over doelpunten

Bij PSV ligt de nadruk op dit moment op de aanval. Met  Luuk de Jong is er een echte doelpuntenmaker in huis gehaald voor dit seizoen en met Cody Gakpo en Joey Veerman is er verder ook voldoende scorend vermogen in de ploeg. Verdedigend is het af en toe nog wel wat matig in Eindhoven en de ploeg kreeg dit seizoen al flink wat tegendoelpunten te verwerken. Bij Rangers is het iets anders. De ploeg verloor onder andere verdediger Calvin Bassey en de verdediging is dit seizoen nog niet zo sterk als vorig jaar, maar aanvallend is de ploeg echter meer kwaliteit verloren en dus scoort Rangers nog niet zo makkelijk als eerder.

In de eerste wedstrijd kon er nog relatief vrijuit gevoetbald worden en kwam er een leuke wedstrijd met vier doelpunten op de mat, maar het belang van deze wedstrijd is groot. Kwalificatie voor de Champions League levert een ploeg ontzettend veel geld op en dus kan er wel eens wat behoudender gespeeld worden. Voor minder dan 2.5 doelpunten is er bij Jack’s een quotering van 2.08 beschikbaar. Voor meer dan 2.5 doelpunten is de quotering van 1.75 iets lager en meer dan 3.5 doelpunten lijkt niet zo voor de hand te liggen met een quotering van 2.95.

PSV – Rangers FC Wedden op de Doelpuntenmaker

De grootste kanshebber voor een doelpunt deze wedstrijd is een logische. Aanvalsleider Luuk de Jong is teruggekeerd in Eindhoven om de ploeg op sleeptouw te nemen met doelpunten en hij scoorde al de belangrijke winnende treffer in de verlenging tegen AS Monaco. Bij Circus is de quotering van de Jong met 2.44 voor een doelpunt dan ook de laagste. Gakpo is dit seizoen niet heel sterk begonnen en de spanning van een mogelijke aanstaande transfer lijkt hem geen goed te doen, maar scoren kan hij wel en hij heeft een quotering van 2.80. Bij Rangers is rechtsback James Tavernier altijd een kanshebber op goals, want hij neemt strafschoppen, vrije trappen en komt veelvuldig mee in de aanval. Bij Circus is zijn quotering voor een doelpunt 5.45.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top