Bookmakers Vergelijken

Hoe online bookmakers vergelijken?

Bookmakers Vergelijken

Het vergelijken van bookmakers is een must als je uit wilt komen bij de beste partij. Door bookmakers te vergelijken zal je in staat zijn om een bookmaker te vinden die in staat is om je de best mogelijke ervaring te bieden, voor de laagst mogelijke prijs.

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat er komt kijken bij de bookmakers vergelijken. Als jij hier ook mee rondloopt is het handig om dit artikel even goed door te lezen. We laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien. Zo zul je ontdekken op welke manieren je bookmakers naast elkaar kunt leggen, en hoe je voor jezelf de beste keuze kunt maken. Uiteindelijk draagt een goede keuze bij aan meer spelplezier, dus het is zeker de moeite waard om hier even tijd in te stoppen.


De beste sportweddenschappen sites

Iedere bookmaker heeft zo zijn eigen kwaliteiten en voordelen te bieden ten opzichte van de andere bookmakers. Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn voor de juiste kwaliteit van een bookmaker. Denk bijvoorbeeld aan hoe ruim het wedaanbod is, of de hoogte van de odds. Ook soorten betaalmethodes en bijvoorbeeld klantenservice zijn zulke criteria. Je kunt al deze punten en meer nalopen om te zien of een aanbieder in huis heeft wat je zoekt. Scoort een bookmaker goed op een bepaald onderdeel, of is een ander online wedkantoor juist beter op dat vlak?

Op deze criteria is het mogelijk om de bookmakers onderling met elkaar te vergelijken. We hebben deze belangrijkste factoren hieronder in meer detail voor je uiteengezet. Dit maakt de bookmakers vergelijken een stuk eenvoudiger. Zo krijg je een duidelijker beeld welke online bookmaker sterk scoort op bepaalde vlakken. Het is aan jou om te bepalen welke criteria voor jou het zwaarste wegen. Bookmakers die daarop sterk scoren, zullen voor jou het meest interessant zijn.

Je kunt natuurlijk ook altijd even gebruikmaken van ons overzicht, dit maakt het nog makkelijker bij het maken van een goede keuze.

De verschillende sporten

Deze factor ziet toe op de verscheidenheid aan sporten die elke bookmaker aanbiedt, evenals andere producten op de website van de bookmaker, zoals casino, bingo etc. Op het eerste gezicht zie je het totaal aantal sporten en het aantal andere producten. Als je op de site van de bookmaker kijkt kan je vaak een groot overzicht vinden met de sporten. Kijk hier even goed naar, wil je namelijk op bijzondere sporten wedden dan is het wel handig als de aanbieder deze op de site heeft.

Bij een online bookmaker wil je op alles kunnen wedden dat jou interesse heeft. Voor veel mensen begint dit bij voetbal, terwijl bijvoorbeeld ook tennis, darts en Formule 1 populair zijn. Heb jij interesse in bepaalde andere sporten? Dan is het goed om na te gaan of de bookmaker in kwestie hierop een ruim voldoende aanbod heeft, zodat je nooit verlegen zit om nieuwe weddenschappen. 

Het is ook handig om binnen iedere sport het aantal competities en wedstrijden dat wordt aangeboden op de site te bekijken. Als je bookmakers hierop met elkaar gaat vergelijken, zul je zien dat er af en toe best verschillen zitten in het aanbod. Dit kan jou weer helpen om de juiste keuze te maken.

Weddenschapskansen/odds

De weddenschapskansen zijn super belangrijk bij de bookmakers vergelijken. Dit is inclusief de beoordelingen van de kansen die op het sportsbook worden aangeboden. Je kunt gedetailleerde informatie krijgen over de uitbetaling van elke bookmaker op populaire sporten (zoals voetbal, tennis, basketbal, enz.) en een vergelijking bekijken tussen voortijdige en totale uitbetalingen. Dit betekent uiteraard dat hoe hoger de odds die een bookmaker biedt, hoe beter ze geschikt zijn voor gokkers. Je krijgt dan namelijk meer geld wanneer je een bepaalde weddenschap kunt winnen. Neem dit zeker mee bij het afwegen. Hier op de site kan je alle odds of kansen van dit moment vinden van de aanbieders.

Verschillen in odds lijken soms klein, maar het kan wel degelijk heel veel uitmaken als je telkens net iets betere quoteringen kunt vinden dan bij een concurrent. Eenmalig maakt het verschil tussen odds van bijvoorbeeld 2.15 en 2.17 niet zoveel uit, maar als je dit gaat doorrekenen over tientallen en zelfs honderden weddenschappen, kan het verschil in je geldbalans flink hoger of lager zijn.

Het is niet perse gezegd dat één bookmaker altijd de beste odds heeft. Hooguit zijn er sommige aanbieders die gemiddeld beter scoren dan de rest. Om deze reden kan het ook erg verstanding zijn om bij meerdere bookmakers een account te openen, want dan kun je altijd je weddenschap aangaan bij degene die op dat moment de beste prijs geeft.

Live weddenschappen

Het is natuurlijk super leuk om een live wedstrijd mee te kijken. Dit maakt het echt een stuk spannender dan wanneer je achteraf de wedstrijduitslag hebt gezien. Tijdens de wedstrijd inzetten op live weddenschappen is onder veel spelers dan ook erg populair. Blader door elk detail over elke sport die beschikbaar is voor live weddenschappen en kom erachter of jouw favoriete weddenschap evenement is inbegrepen. Je kunt ook hiervoor een uitgebreide lijst vinden op de site zelf, al kan je ook ons overzicht raadplegen.

Een goed aanbod van live wedden bestaat enerzijds dus uit een ruime selectie van sporten, evenementen en weddenschappen. Maar het is ook belangrijk hoe het live wedden is vormgegeven, en of het allemaal snel en soepel werkt. Het is bij deze vorm van betting namelijk super belangrijk dat je zonder vertraging kunt inzetten, want de odds veranderen snel en je wilt kunnen reageren op alle ontwikkelingen. Kijk dus ook zeker naar dit aspect als je online bookmakers met elkaar gaat vergelijken op het gebied van live wedden.

Betaalmethoden

Controleer elke methode voor het storten en opnemen van geld die beschikbaar is voor elke bookmaker. Hoewel de verschillen tussen de beoordeelde bookmakers vrij onbeduidend zijn, is het natuurlijk beter om te kijken of je favoriete betaalmethode beschikbaar is. Je kunt de hele lijst bekijken door middel van een eenvoudige muisklik.

Vergeet niet te letten op de verschillen tussen stortings- en opnamemethodes. Door dit goed te bekijken bij de bookmakers vergelijken maak je een veel betere keuze. Bekijk de beste sportweddenschappen sites online!

Een fijne en ook zeer veilige betaalmethode voor Nederlandse speler is iDEAL, dat online is gekoppeld aan de betaalsystemen van zo ongeveer alle banken. Op deze manier kun je heel erg veilig direct geld van jouw bankrekening op je account bij de wedden site zetten. Er is geen vertraging en de methode is volgens de moderne eisen versleuteld en daarmee ook beschermd. 

Klantenservice

Bekijk altijd even de volledige lijst van alle beschikbare talen en contactkanalen bij de bookmaker die je op het oog hebt. De eerste lijst bevat de talen die beschikbaar zijn op de website, waarbij Nederlands natuurlijk de allerbelangrijkste is. De tweede toont de verschillende manieren die je kunt gebruiken om te communiceren met elke bookmaker, in het bijzonder met de klantenservice. Veel voorkomende communicatiekanalen bij klantenservices van bookmakers zijn de e-mail, live chat, telefoon en sociale media. Hoe meer opties er zijn des te beter natuurlijk, maar nog belangrijker is dat jouw favoriete contactmiddel erbij zit.

Door deze aspecten mee te nemen zal je een bookmaker kunnen vinden die in staat zal zijn om je te helpen met eventuele vragen die je misschien hebt.

Dit is misschien niet de belangrijkste stap bij de bookmakers vergelijken, maar wel een van de meest onderschatte. Want ook als je de problemen niet opzoekt, kan er altijd iets voorkomen waardoor je even wat vragen wilt kunnen stellen. Dit gebeurt bij allerlei onderdelen in het leven, en kan dus ook bij sportwedden het geval zijn. Omdat je bij een bookmaker geldt hebt staan, is het extra belangrijk dat de klantenservice helemaal goed is geregeld.

Bonussen/promoties

Bookmakers proberen aan de hand een verscheidenheid aan bonussen & promoties nieuwe klanten te lokken. Voor de bookmakers vergelijken is het belangrijk dat je hier dan ook goed bij stilstaat. Kijk onder andere naar de hoogte van de bonussen en naar de duur ervan, alsmede de verschillende limieten die op de aanbieding van toepassing kunnen zijn.

Het is raadzaam om dit te controleren voordat je een bookmaker naar wens kiest, vaak krijg je de bonus namelijk bij het aanmaken van een account. Dit is dan een zogeheten welkomstbonus. Daarvan kun je maar één keer per bookmaker profiteren, dus zorg dat je de voorwaarden goed hebt doorgenomen zodat je optimaal kunt profiteren.

Natuurlijk stoppen de acties en promoties niet bij de registratie. Bookmakers hebben regelmatig nieuwe aanbiedingen in petto om hun spelers tevreden te houden. Denk aan Free Bets, verhoogde odds en zo nog veel meer. Kijk zeker ook naar wat een bookmaker jou te bieden heeft op de lange termijn, want dat kan na verloop van tijd financieel best een goede bijdrage leveren aan je balans.

Mobiele ondersteuning/mobiele site

Heeft de bookmaker die je wilt kiezen een mobiel-vriendelijke website en een app of een tablet-versie? Dit zou wel handig zijn, het is namelijk wel zo prettig als je ook online via je telefoon kunt gaan wedden. Hiervoor raden wij je aan om te kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van hun mobiele interface. Door dit te bestuderen zal je binnen no time uitkomen bij de bookmaker die aansluit bij wat je precies zoekt.

Een professionele website

Kijk ook naar de site in het algemeen van de bookmaker die je op het oog hebt. Heeft de bookmaker een cash out-functie? Hoeveel verschillende sporten kun je via de live-streaming bekijken? Wat is de limiet op de evenementen die tegelijkertijd kunnen worden bekeken, zodat je kunt wedden tijdens het kijken naar elke wedstrijd? Je kunt elke dienst gemakkelijk vinden op de site zelf. Door hier stil bij te staan bij de bookmakers vergelijken zal ook jij de beste keuze kunnen maken.

Wij raden je zeker aan om hier op de site gebruik te maken van de verschillende vergelijkingsopties. Dankzij deze opties is het echt een stuk eenvoudiger om de bookmakers te vergelijken. Door op de factoren uit dit artikel te letten zal je in staat zijn om een veel betere keuze te maken. Dit zorgt ervoor dat je binnen een korte periode de juiste aanbieder kunt vinden voor wat je zoekt. Zo heb ook jij een goede bookmaker gevonden voor je diverse soorten weddenschappen.

Belangrijk om te onthouden is dat alle bookmakers die wij op deze site noemen in principe van een hele goede kwaliteit zijn. Het verschil zit hem in de details, waardoor het zeker loont om te vergelijken, zodat jij helemaal de juiste plek vindt voor sportwedden. En kun je niet kiezen? Onthoud dan dat het zeker geen verkeerd idee is om bij een paar verschillende bookmakers een account te hebben, want dit geeft je alleen maar meer opties.

Scroll naar top