Gokken op de doelpuntenmaker

 Let op: Een gedegen sportkennis geeft geen garantie op winnen met wedden.
Gokken op de doelpuntenmaker

Welke speler scoort? Sportwedden op voetbalwedstrijden

Wie gaat er scoren tijdens die belangrijke voetbalwedstrijd? Inzetten en wedden bij de bookmakers op doelpuntenmakers maakt voetbal nog spannender. Valt er een doelpunt vanuit de counter, door een fenomenale voorzet of een scherpe kopbal? En belangrijker nog, welke sterspeler weet op het juiste moment het doel te vinden?

Sportwedden op spelers die scoren vereist een bepaalde aanpak. Dit is namelijk niet alleen een kwestie van jouw favoriete voetballer kiezen. Ook de juiste strategie, analyses en vooronderzoeken zijn hierbij belangrijk. Weet jij je goed voor te bereiden? Dan kan de beloning zomaar eens zeer de moeite waard zijn.

Voetballers die scoren op een voetstuk geplaatst door bookmakers en analisten

Bookmakers zijn net als jij voetballiefhebbers. Ze hebben een voorliefde voor ballen die door de juiste speler in het doelnet belanden. Dat kan aan het begin van de wedstrijd gebeuren, maar ook vlak na de rust of zelfs in de laatste minuten van de extra tijd. De bal is en blijft rond. Dus ook met een 2-0 achterstand kan de tegenstander nog sterk terugkomen.

Misschien voor een gelijkspel, of om er met de winst vandoor te gaan. Als het eindsignaal heeft geklonken, worden de doelpuntenmakers op een voetstuk geplaatst. Door de bookmakers, maar ook door sportprogramma’s, analisten én de media. De lijst met topscorers vind je ook terug op verschillende platformen voor online sportwedden. Bet365 en Betcity zijn goede bookmakers waar je kunt inzetten op wedstrijden tegen zeer goede odds.

Als je wilt wedden op het aantal doelpunten én op welke speler ze maakt, kun je een keuze maken uit een openbare lijst. Daarin vind je verschillende voetballers die door de bookmakers worden aangemerkt als mogelijke doelpuntenmachines. Zelfs statistieken over hun eerdere goals worden soms vermeld. Jij hoeft dus alleen nog maar een keuze te maken.

Inzetten op de maker van het openingsdoelpunt of degene die scoort

Als je wilt sportwedden op doelpuntenmakers, dan kun je dat op verschillende soorten goals doen. Zoals bijvoorbeeld het eerste of juist het laatste doelpunt van de voetbalwedstrijd. Natuurlijk kun je ook wedden op de voetballer die scoort. Elke goal is belangrijk en brengt zijn eigen spanning met zich mee. Wordt er snel na de opening van de wedstrijd gescoord?

Dan voel je de euforie. In het stadion, maar uiteraard ook thuis op de bank. Zeker wanneer je hebt ingezet op het eerste doelpunt. Laat staan als deze ook nog eens wordt gemaakt door de speler van jouw keuze. Ook wedden op degene die als laatste scoort is spannend. Helemaal wanneer dit de eindstand van verlies veranderd in een gelijkspel of een zege.

Inzetten op doelpuntenmakers kan dus op verschillende manieren. Maak een weloverwogen beslissing en overdenk daarbij alle mogelijkheden. Zet je in op het eerste doelpunt dat valt? Ga je voor het beslissende doelpunt in de laatste minuten of heb je vertrouwen in het scorend vermogen van één voetballer? Denk ook na over het eventuele risico van wedden op voetbal.

Stel je wilt wedden op de laatste goal in de wedstrijd. Volgens jou wordt deze gemaakt door Lionel Messi. Hij weet de éérste twee keer het doel te vinden, maar moet het laatste doelpunt overlaten aan Mbappé. Je hebt genoten van de mooie wedstrijd, maar verliest dus toch jouw inzet. Wil je minder risico lopen? Dan kun je ook wedden op een doelpuntenmaker zonder verdere specificatie.

Je hoeft dan namelijk niet te voorspellen wanneer deze voetballer een goal maakt. Als hij het doelnet van de tegenstander maar weet te vinden. Gaat de bal over de lijn? Jij wint!

Een mogelijke goalscorer kiezen om op te wedden: hoe gaat dat in zijn werk?

Je hebt voetballers nodig die scoren om sportwedden leuk en spannend te kunnen maken. Naarmate jij je verdiept in deze weddenschappen, verandert ook jouw manier van kijken. Voorspellen dat er wordt gescoord is niet voldoende om de zege te kunnen vieren. Je wilt namelijk ook weten welke voetballer verantwoordelijk is voor die goal en op welk moment.

Het is dus belangrijk om voorafgaand aan de wedstrijd wat onderzoek te doen. Je op de juiste manier voorbereiden verhoogt de kans om te winnen namelijk aanzienlijk. Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Wat moet je weten als je wilt inzetten op voetballers die scoren?

Het is goed om eerst de opgestelde selectie én de reservespelers in je op te nemen. Gebruik een analyserende blik en houd daarbij in gedachten op welk doelpunt in de wedstrijd je wilt wedden. Staat er bijvoorbeeld een goede speler opgesteld als reserve, dan kan ook deze bepalend zijn voor de laatste goal. Mits deze door de coach wordt ingebracht.

Ook de basisselectie verdient jouw onderzoekende ogen. Ga daarbij selectief te werk en richt je alleen op de namen en spelers die ook daadwerkelijk kunnen scoren. Aan een echte verdediger of een keeper heb je in de praktijk dus niet zoveel. Let daarbij ook op het doelsaldo per voetballer en het gemiddelde scoringspercentage.

Zo kun je langzamerhand al heel wat namen van de lijst strepen. Uiteindelijk houd je een selecte groep voetballers over waarvan jij denkt dat ze een doelpunt in de benen hebben. Ook kun je de wedstrijdvorm in acht nemen. Hoe heeft een speler dit seizoen gepresteerd?

Zijn er spelers die vrijwel altijd worden aangesproken wanneer er een doeltrap of strafschop genomen moet worden? Ook deze voetballers kunnen je een winnende weddenschap bezorgen.

Maker van de goal bepaald? Kijk ook eens naar de teams

Elke voetbalwedstrijd is uniek. Als je voor jezelf een selectie hebt gemaakt uit potentiële doelpuntenmakers, kun je jouw keuze nog meer verfijnen door te kijken naar de teams. Wie speelt tegen wie? Is er sprake van verschil in klasse en niveau? Of komen bepaalde spelers van clubs niet helemaal uit de verf als ze tegen een specifieke tegenstander moeten spelen?

Analyseer dus ook vooraf of de teams qua niveau aan elkaar zijn gewaagd. Doe dit voordat je jouw uiteindelijke keuze bekend maakt en gaat inzetten op voetbalwedstrijden.

De beste weddenschap optie bepalen

Nu je weet wie er gaat scoren en wanneer, moet je ook nog bepalen op welke manier je wilt wedden. Inzetten op een doelpuntenmaker die verantwoordelijk is voor de openingsgoal of het laatste doelpunt, brengt hogere quoteringen met zich mee. Ga in dit geval af op de voetballers en scorers die je hebt aangemerkt als favoriet, of hun krachten tot het laatst bewaren.

Wil je liever wedden op een speler die op enig moment in de voetbalwedstrijd gaat scoren? Dan moet je genoegen nemen met minder hoge odds. Als je zeker bent van je zaak, kun je er natuurlijk wel voor kiezen om je inzet te verhogen. Soms kun je zelfs wedden op meervoudige doelpuntenmakers. Dit is afhankelijk van de bookmaker en de odds/noteringen die je kiest.

Kun je ook realtime wedden op voetbalwedstrijden?

Ja, je kunt ook live wedden op doelpuntenmakers in voetbalwedstrijden. Dit voorziet je van een aantal voordelen. Je hebt namelijk voldoende tijd om de vorm van de spelers én het niveau van de wedstrijd in je op te kunnen nemen. Dat betekent dat je dus ook van strategie kunt veranderen. Bijvoorbeeld wanneer de voetballer waarop je had willen wedden niét echt in vorm is.

Door realtime te wedden op live voetbalwedstrijden, kun je van speler wisselen. Springt er een andere voetballer in het oog en denk je dat hij wel eens degene kan zijn die verantwoordelijk is voor het laatste doelpunt? Verander van mening en probeer zo je kansen te verhogen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top