Live Wedden op Sport

live wedden op sport

Live wedden maakt (voetbal)wedstrijden nog spannender

Bijna iedereen houdt er wel van om op zijn tijd een gokje te nemen. De spannendste vorm van gokken is natuurlijk live wedden. Dit houdt dan in dat je geld inzet op een wedstrijd die op dat moment bezig is en live is te zien op tv. Maar hoe weet je nu of je op het juiste team inzet of de juiste speler? Ga je vroeg inzetten of wacht je nog liever een tijdje af?

Bij het wedden op wedstrijden kun je gelukkig je eigen instinct volgen en zelf bepalen hoelang je wacht op in te zetten. Bekijk bijvoorbeeld de eerste helft om een goede indicatie te doen van de uitslag. Bij het voorspellen van de doelpunten is live wedden een uitstekende vorm van gokken en ook erg spannend. Natuurlijk zijn er ook nog meer weddenschappen die je kunt aangaan bij bookmakers.

Durf lef te tonen en zorg voor een goede timing

Live wedden is zeer in zijn populariteit gestegen de afgelopen jaren en dat is ook niet gek. Wie wil nou niet zijn voetbal avond op de bank nog spannender maken met een leuke weddenschap. Nog een pluspunt is dat niet alleen de teams naar huis kunnen gaan met een mooie winst maar jij natuurlijk ook. Het plaatsen van een live weddenschap bij online goksites is erg eenvoudig. Jij hoeft alleen goed de wedstrijd te volgen.

Bij welk team bespeur jij een enorme strijdlust, welke team heeft de beste tactiek en wie heeft de overhand in het spel? Op dit soort factoren kun je dan ook meteen inspelen met een live weddenschap. Je timing is echter wel erg belangrijk want het draait bij live wedden allemaal om snel durven te reageren.

Dus wanneer jij merkt dat een team de overhand heeft en lekker op dreef is moet je niet te lang wachten met het inzetten van je geld. De quoteringen zullen namelijk hoger zijn als je vroeg begint met wedden. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de bookies de wedstrijden super goed in de gaten houden en de quoteringen daarop aanpassen. Het is namelijk nou eenmaal zo dat het wedden makkelijker wordt naarmate de wedstrijd vordert.

Dus als een team heeft gescoord en nu fanatieker te werk gaat is er een grote kans dat de quoteringen minder zullen zijn. Je moet lef tonen tijdens een potje live wedden en risico’s durven te nemen. Alleen dan heb je kans op een heerlijke winst. Maar dat betekent wel dat de wedstrijd des te spannender wordt.

Overzichtelijk en super veel keuze

Live wedden is echt razend populair aan het worden en daarom zijn er nu ook meer aanboden. Als voetbalfan zijnde zijn er een aantal live wedstrijden waar jij uit kunt kiezen. Is het de Premier League waar je wel een keer een wed op wilt plaatsen? Of houd je toch meer van het EK voetbal of juist van de Eredivisie. De keuze is reuze bij het live wedden.

Natuurlijk kun je naast het wedden op de winnaar van de wedstrijd ook op andere aspecten een gokje wagen. Wie maakt er volgens jou het eerste of het eerstvolgende doelpunt? Ga je voor een handicap-weddenschap of juist een even/oneven weddenschap? Het is aan jou om het juiste te voorspellen. Waar kun je live gokken op sport? Goede websites voor live-betting zijn Bet365 en Betcity.

De keuze is dus reuze als het aankomt op live wedden op voetbal. Maar jij hoeft dit niet allemaal in je eentje bij te houden. De bookies houden alle interessante wedstrijd data goed in de gaten en zetten deze in een overzichtelijke kalender op de website.

Hierop kun je zien welke matches er op het programma staan voor de komende dagen en welke wedstrijden er op dit moment bezig zijn. Je kunt zelf zien wat de actuele stand en de speeltijd is. Zo kun jij als gokker precies weten wanneer de beste wedstrijden plaatsvinden.

Slim en handig denken bij live wedden

Natuurlijk is het live wedden ook zo populair omdat er veel voordelen aanzitten. Je kunt je geld live inzetten op een voetbalwedstrijd. Dit betekent dat jij eerst de wedstrijd een stuk kan volgen voor dat je enige beslissingen neemt. Je kunt dan je eigen instinct volgen of juist je strategie aanpassen.

Vraag je zelf dus goed af welk team de overhand lijkt te hebben, welke spelers aardig wat doelpunten weten te maken en bij welk team de tactiek het beste is. Wanneer je alle factoren goed bekijkt kun je wellicht enige verassingen voorkomen. Het team dat aan het begin van de wedstrijd scoort, en daardoor een beetje uit de hoogt door doet, kan heel goed het in de tweede helft verknallen.

Rode kaarten en blessures moet je ook goed in de gaat houden bij een voetbalwedstrijd. Het team kan namelijk flink uit balans raken als er een belangrijke speler mist. Kijk ook goed naar de strijdlust van het team. Liggen de intenties bij het winnen van het gehele toernooi? Of zijn ze ook bezig met een ander belangrijk toernooi die er zit aan te komen? Speelt het team regelmatig vlekkeloos of hebben ze bij sommige wedstrijden simpelweg gewoon geluk?

Door live te wedden op een voetbalwedstrijd kun je daadwerkelijk een tactiek opbouwen. Je moet slim en handig spelen bij de weddenschappen en dat maakt het juist zo’n fanatiek spel. Vergeet ook niet de wedtips voor een bepaalde wedstrijd te bekijken.

Wat zijn de nadelen van live wedden?

Om je voetbalavond nog spannender te maken ga je dus een live weddenschap aan. Je kunt live reageren op alles wat je op het tv-scherm ziet en ook nog een mooi zakcentje verdienen. Het is ook zo populair omdat het klinkt als de perfecte weddenschap. Maar live wedden blijft toch wel een vorm van gokken dus een paar nadelen kun je wel verwachten. Als kan namelijk zo zijn dat je de verkeerde inschatting maakt als je de wedstrijd niet helemaal real time bekijkt.

Als jij de voetbalwedstrijd vanuit huis kijkt kan het zo zijn dat je het niet op de voet volgt. Alle live beelden lopen namelijk een seconde achter dus dan kan jij net iets te laat zijn met het nemen van een beslissing. Vooral bij het streamen op internet kun je hier last van hebben. Het kan dus voorkomen dat er een doelpunt valt terwijl jij net je geld wilt inzetten. Dan ben je dus helaas te laat en dan ben je het geld kwijt. Het gaat allemaal om de timing bij live wedden maar gelukkig praten we over een paar seconden die je mist. Je moet dus ervoor zorgen dat jij de seconden voor bent en de wedstrijd goed in de gaten houdt.

Het wedden op live wedstrijden

Alles is natuurlijk spannender als je het live kunt meemaken. Dat is bij een voetbalwedstrijd dan ook niet anders. Wat het nog spannender maakt is natuurlijk die live weddenschap die je aan gaat. Het maak niet zo uit waar je nu precies bent want de wedstrijden kun je altijd op verschillende manieren volgen. Je kunt de matches gewoon volgen op TV, daar worden ze zonder vertraging uitgezonden. Op ESPN kun je bijvoorbeeld veilig inzetten op de wedstrijden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de wedstrijden in het stadion te bekijken. Ga bijvoorbeeld naar de wedstrijd van je favoriete club. Vanaf je telefoon kun je simpelweg een sportweddenschap plaatsen en dan bet je helemaal live

Het livestreamen van een voetbalwedstrijd is ook een optie. Veel bookmaker bieden dit ook aan. Dan heb je echter wel kans op die kleine vertraging. Als er echter te veel vertraging is zal de bookmaker de livestream er tijdelijk uithalen en deze herstellen want dat is natuurlijk niet eerlijk. Er worden dan geen verkeerde voorspellingen gedaan.

Volg de statistieken

Natuurlijk zou het ideaal zijn als jij de wedstrijd kunt gaan volgen waarop je een gokje wilt wagen. Maar het kan voorbij komen dat de voetbalwedstrijden niet live worden uitgezonden via TV of de livestreams. Dit gebeurt vaak bij kleinere competities. Dan bieden de bookmakers gelukkig een oplossing. Zo kun jij alsnog de wedstrijd vrij goed volgen.

Aan de hand van statistieken en een grafische weergaven kun jij als nog de wedstrijd volgen. Veel platformen bieden deze grafische weergaves aan zodat jij alsnog een goed beeld kunt creëren van de match. Als er een schot op het doelpunt komt of als een speler aan het aanvallen is, jij kunt het allemaal op de voet volgen. Je kunt ook de bal volgen doormiddel van deze weergaves. Dit is dus een prima alternatief van een livestream. Je kunt deze statistieken natuurlijk ook gebruiken bij de livestream van een wedstrijd. Zo zit je echt bovenop de wedstrijd.

Wat is de beste aanpak voor een live weddenschap?

Het grote verschil tussen pre-match wedden en live wedden is natuurlijk de snelheid. Live wedden gaat echt snel omdat je op het juiste moment de beslissingen moet nemen. Je strategie bij het live wedden moet daarom enigszins anders zijn. Het opdoen van kennis rondom de wedstrijd die je gaat volgen is erg belangrijk. Weet wie je straks op het beeldscherm te zien krijgt. Verdiep je dus in de tactiek van de teams en hun prestaties. Met de statistieken kun je ook een goede interpretatie maken. Maar uiteindelijk gaat het allemaal om het lef durven tonen en het snel reageren. Anders was het live wedden ook niet zo spannend geweest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top