Nederland – Qatar voorspelling, wedden & odds, WK 2022

Nederland - Qatar

Wedstrijd: Nederland – Qatar
Competitie: WK 2022, Groep A, speelronde 3
Datum / Tijd: 29 november 2022, 16:00
Locatie: Al Bayt stadion, 60.000 toeschouwers

Wedtip: Nederland wint, Asian Handicap -2.5
Bookmaker: BetCity
Odds: 2.55 (situatie 27/11/2022 20:00)

Bookmakers Nederland – Qatar WK 2022 Odds

Nederland wint: 1.20 bij BetCity
Gelijkspel: 7.00 bij BetCity
Qatar wint: 17.00 bij BetCity
(situatie 27/11/2022 20:00)


Voorspelling Nederland – Qatar WK 2022

Na de nederlaag van Qatar tegen Senegal is het gastland al uitgeschakeld, maar voor Nederland staat er nog veel op het spel. Met winst plaatst de ploeg zich voor de achtste finales, en zelfs een gelijkspel is daarvoor voldoende, maar voor groepswinst moet Nederland eigenlijk met een aantal doelpunten verschil winnen van Qatar, terwijl Ecuador niet datzelfde mag doen tegen Senegal, een wedstrijd die op hetzelfde moment gespeeld wordt. Lees hier een uitgebreide voorbeschouwing voor Nederland – Qatar, met voorspelling, wedtip en odds van de bookmakers en zet in op deze wedstrijd op het WK 2022 in Qatar.

Nederland WK 2022: teamnieuws

Nederland heeft de juiste vorm dit WK nog niet gevonden. De overwinning op Senegal kwam moeizaam en laat tot stond en Ecuador was eigenlijk de hele wedstrijd de betere ploeg tegen Nederland. Oranje wist er tegen de Zuid-Amerikanen maar net een gelijkspel uit te slepen. Ondanks dat ligt het Nederlands elftal nog steeds op koers om de groepswinst te pakken en daarmee waarschijnlijk Engeland te ontlopen in de volgende ronde. Daarvoor moet Nederland wel een stuk beter spelen en tegen het zwakke en al uitgeschakelde Qatar wordt niets minder verwacht.

Nederland was vooral in balbezit erg slecht en dat kan betekenen dat er opnieuw wisselingen plaatsvinden op het middenveld. Steven Berghuis, Davy Klaassen en Teun Koopmeiners voldeden tot nog toe allemaal niet en dus zou de keuze op het middenveld weleens op Marten de Roon en Xavi Simons kunnen vallen voor deze wedstrijd. Memphis Depay wordt langzaam weer fit, maar was tegen Ecuador totaal onzichtbaar. Hij zou weer meer speeltijd kunnen krijgen tegen Qatar om zo fit mogelijk aan de achtste finale te kunnen beginnen, maar hij heeft ook hulp van achteruit nodig. Cody Gakpo is met twee doelpunten ontzettend belangrijk geweest, maar voegt in het samenspel nog te weinig toe en vleugelverdedigers Daley Blind en Denzel Dumfries laten tot nog toe ook vrijwel niets zien in aanvallend opzicht.

Er kunnen dus wat aanpassingen gedaan worden in de verdediging, maar uit de woorden van de bondscoach na de wedstrijd tegen Ecuador, viel te leiden dat van Gaal in ieder geval tevreden was dat de verdediging vrijwel niets weggegeven had. Verder is het heel onwaarschijnlijk dat de bondscoach van het 5-3-2 systeem afstapt om wat meer controle over het middenveld te krijgen. Het Nederlands Elftal lijkt verder gewoon helemaal fit voor deze wedstrijd en dus heeft van Gaal genoeg keuze voor deze wedstrijd.

Beste Bookmakers in Nederland – Wedden op Sport

Qatar WK 2022: teamnieuws

Over Qatar is eigenlijk niet veel te vertellen dit WK. Het team speelde een dramatisch slechte openingswedstrijd tegen Ecuador en was ook in de tweede wedstrijd tegen Senegal een paar maten te klein. In die wedstrijd kwamen ze nog wel tot scoren, maar het samenspel in de ploeg is erg matig. De ploeg probeert van achteruit op te bouwen, maar heeft daar de kwaliteiten niet voor en spits Ali Almoez, die voor dit toernooi al op 42 doelpunten stond, staat op een eiland en komt amper in het stuk voor.

Qatar speelde voor dit WK meer dan een dozijn oefenwedstrijden en de matige resultaten in die wedstrijden bleken een opmaat naar het kleurloze WK voor het thuisland. Net als het Nederlands elftal lijkt de ploeg compleet voor deze wedstrijd, maar de verwachting is dat bondscoach Sanchez wel wat veranderingen door gaat voeren voor deze wedstrijd waarin voor Qatar alleen de eer nog op het spel staat.

Laatste ontmoetingen Nederland – Qatar

Voor Nederland en Qatar wordt het de eerste onderlinge ontmoeting ooit.

Nederland – Qatar WK 2022 Wedden

Nederland is de grote favoriet voor deze wedstrijd en vanwege het gebrek aan doelpunten zal Nederland best wel aan het vertrouwen willen werken met doelpunten. Omdat Qatar al uitgeschakeld is en weinig meer te verliezen heeft, kan dat een ideale kans zijn om een aantal keren te scoren. Qatar zal ongetwijfeld de sluizen niet open zetten, want de ploeg weet ook wel dat alleen maar aanvallen een zelfmoordtactiek is, maar wil toch waarschijnlijk wel wat laten zien voor eigen publiek.  Je kunt er dus bij de bookmakers voor kiezen om te wedden op het aantal doelpunten. Voor meer dan 3.5 doelpunten krijg je bij BetCity bijvoorbeeld odds van 2.45

Nederland – Qatar Wedtip

Nederland heeft zich bijna geplaatst voor de volgende ronde, maar kan zich tegen Qatar niet echt een misstap permitteren, dus zal oranje in de sterkste opstelling aan het toneel verschijnen. Omdat het mogelijk nodig is om veel te scoren om de groepswinst binnen te halen, zal Nederland het tempo vanaf het begin hoog willen houden en het verschil tussen beide ploegen zo snel mogelijk willen vergroten. De kans is dus aanwezig dat dit een veegpartij wordt, waarin het matige Qatar heel weinig in te brengen heeft, daarom is onze wedtip: Nederland wint, Asian Handicap -2.5. Odds 2.55.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top