Over Ons

Over Bookmakers247

Bookmakers247.nl is opgericht met als doel de Nederlandse gok- en sportliefhebbers een bron van betrouwbare informatie te bieden. In de toekomst wordt online wedden en het online spelen van casino spellen legaal. Achter deze website bevindt zich een team van mensen die gepassioneerd zijn door sport en wedden.

Het is een team dat iGamers wil versterken door transparantie en diverse tips. Wij zijn jouw bron van betrouwbare en actuele informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de (online) goksector. We laten je de beste reviews zien en de meest betrouwbare bookmaker bonussen. Ook krijg je hier uitleg over de vele diverse sporten waar je op kunt wedden.

Onze visie en missie

Wij nemen transparantie serieus en integreren deze in elke uitleg en reviews op onze website. Onze visie is om online spelers te ondersteunen door duidelijke informatie te geven. Onze missie is om sportweddenschappen en gokken leuk en veilig te maken.

We moedigen onze gebruikers aan om plezier te hebben, maar ook om weloverwogen beslissingen te nemen en verantwoord te spelen. We laten geen rare en onbetrouwbare websites zien. De bookmaker websites die wij laten zien zijn allemaal betrouwbaar.

Wat vindt je hier?

Bookmakers247 is een platform gewijd aan de Nederlandse speler. Hier vindt je de informatie over de legale bookmakers in Nederland. Op dit moment is dat de Toto voor sportweddenschappen. Voor het wedden op paarden kun je bij Runnerz terecht.

In de toekomst komen er vele (grote) spelers beschikbaar op de Nederlandse markt. Nu opereren deze vaak nog uit landen als Malta en Gibraltar. Er zijn al vele aanvragen gedaan voor een Nederlandse kansspelvergunning door gok-websites wereldwijd. Wij houden deze ontwikkelingen in de gaten, brengen je het laatste nieuws en geven je de beste tips voor het wedden op sport.

Verder testen we nauwgezet de websites en de apps van de legale bookmakers, en we delen onze gedachten en meningen in onze reviews. Kijk regelmatig op onze website voor allee updates!

Op dit moment worden de berichten door mezelf, Mark de Haas geschreven, ik ben geen schrijver maar weet wel het een en ander van (online) gokken. Ik ben geboren in 1985, het eerste online gokspel wat ik speelde was Break Da Bank bij Unibet. Ik wed regelmatig op voetbalwedstrijden uit de Premier League. Wil je schrijven voor ons of meer weten? Neem contact met ons op.

Click to Hide Advanced Floating Content
100% legaal spelen kan bij de beste bookmaker Bet365. Registreer en claim een 100% tot €100 welkomstbonuswedden op sport bet
Scroll naar top