Over Ons

Over Bookmakers247

Bookmakers247.nl is opgericht met als doel de Nederlandse gok- en sportliefhebbers een bron van betrouwbare informatie te bieden. Sinds oktober 2021 is online sportwedden en het online spelen van casino spellen in Nederland legaal bij aanbieders met een licentie, en wij informeren je over het goklandschap dat hiermee is ontstaan.

Achter deze website bevindt zich een team van mensen die gepassioneerd zijn door sport en wedden. Het is een team dat iGamers wil versterken door transparantie en diverse tips. Wij zijn jouw bron van betrouwbare en actuele informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de (online) goksector. We laten je de beste reviews zien en de meest betrouwbare bookmaker bonussen. Ook krijg je hier uitleg over de vele, diverse sporten waar je op kunt wedden.

Onze visie en missie

Wij nemen transparantie serieus en integreren deze in elke uitleg en de reviews op onze website. Onze visie is om online spelers te ondersteunen door duidelijke informatie te geven. Onze missie is om sportweddenschappen en gokken leuk en veilig te maken. We moedigen onze gebruikers aan om plezier te hebben, maar ook om weloverwogen beslissingen te nemen en verantwoord te spelen. We laten geen rare en onbetrouwbare websites zien. De bookmaker websites die wij laten zien zijn allemaal betrouwbaar en beschikbaar over een vergunning voor de Nederlandse markt.

Wat vind je hier?

Bookmakers247 is een platform gewijd aan de Nederlandse speler. Hier vindt je de informatie over de legale bookmakers in Nederland. Tegenwoordig is er op dit vlak sprake van een ruim aanbod, met verschillende partijen zoals Bet365, BetCity, Jack’s en genoeg anderen die over een Nederlandse vergunning van de Kansspelautoriteit beschikken.

In de toekomst komen er mogelijk nog extra spelers bij op de Nederlandse markt. Wij houden deze ontwikkelingen in de gaten, brengen je het laatste nieuws en geven je de beste tips voor het wedden op sport.

Verder testen we nauwgezet de websites en de apps van de legale bookmakers, en we delen onze gedachten en meningen in onze reviews. Kijk regelmatig op onze website voor alle updates!

Het Bookmakers 247 Team

De artikelen op Bookmakers247 worden verzorgd door een team van schrijvers en deskundigen op het vlak van sport en wedden bij online bookmakers. Met veel plezier combineren we deze interesses om jou hoogwaardige kwaliteit content over sportwedden te bieden. Onze experts zijn in staat om objectief te beoordelen wat de sterke en zwakke punten van een bookmaker zijn, en vinden het leuk om uitleg te geven bij een grote variatie aan onderwerpen binnen het gokken. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem contact met ons op.

Scroll naar top