Runnerz-ZEturf

zeturf logo
Beoordeling
Website
7.9
Bonussen
5.3
Storten/Opnemen
7.8
Support
6.6
Jouw Beoordeling0 Stemmen
0
6.9
Score

Runnerz; een gespecialiseerde bookmaker

UPDATE: Sinds 4 november 2020 is Runnerz voortaan ZEturf. Je kunt je account gemakkelijk omzetten.

Geld inzetten op paardenracen wordt al sinds de Romeinse tijd gedaan. Het wagenrennen was een populaire sport, waar mensen wedden om de uitslag.

Tegenwoordig gokken we ook nog op paardenraces via bookmakers die de paardensport aanbieden. Zoals met veel branches is er ook op dit gebied een specialist, genaamd Runnerz/ZEturf.

Wat is dit platform precies, welke voordelen hebben ze ten opzichte van andere bookmakers en hoe kom je aan leuke extra’s? Wij zochten het voor je uit.

Runnerz 75% prijzengeld

Wanneer je op zoek bent naar het nummer één platform in Nederland op het gebied van gokken op paardenraces, ben je bij Runnerz.nl aan het goede adres.

Deze online bookmaker biedt weddenschappen op paardenraces aan en houdt slechts 25% van het ingezette geld voor zichzelf. 75% is prijzengeld en kun jij dus winnen.

Het platform verdient geld door een gedeelte van het geld wat men inzet per race in te houden. De Runnerz uitslagen zijn altijd netjes terug te vinden op de website.

Runnerz/ZEturf – Wedden op verschillende banen

Online zijn er genoeg bookmakers te vinden die allerlei wedopties aanbieden, zoals wedden op uitslagen van voetbal- en basketbalwedstrijden.

Runnerz is specialist en richt zich alleen op de paardensport, specifiek op paardenrennen. Maar dit betekent niet dat er geen variatie te vinden is op het aanbod.

Zo kun je wedden op races op verschillende banen, zowel korte als lange en zelfs grasbanen. Ook hoef je zeker niet alleen binnen Europa een gokje te wagen.

Wedstrijden worden over de hele wereld gehouden en jij kunt dus op al die paardenraces geld inzetten.

Runnerz/ZEturf is specialist en richt zich alleen op de paardensport, specifiek op paardenrennen.

Uitgebreid aanbod

Runnerz/ZEturf biedt je naast het kiezen voor een bepaalde baan of locatie nog meer variatie. Je kunt uiteraard wedden welk paard de race gaat winnen, maar er is meer. Je kunt voorspellen welk paard in de top drie belandt of welke twee paarden de race zullen winnen. Ook hoef je je niet te beperken tot één race.

Het biedt je de mogelijkheid te gokken welk paard twee races die achter elkaar worden gelopen wint. Ook kun je je aandacht richten op een top vier en welke twee paarden hier minstens in eindigen.

Wil je helemaal all the way gaan, dan kan je zelfs het eerste, tweede en derde paard voorspellen.  Al deze opties gelden echter niet voor alle wedstrijden, je kunt op de website oriënteren welke variaties er zijn bij welke wedstrijd. Speel je liever in een groep? Dat is ook mogelijk.

Je bundelt zo de krachten van meerdere mensen en wellicht heb je op deze manier meer kans op de winst. Of je nu speelt op je desktop, laptop, smartphone het is erg eenvoudig. Er is ook een Toto app beschikbaar voor iOS en Android.

Live wedstrijden

Op Runnerz.nl kun je live zien op welke wedstrijden je kunt wedden. Paardenraces gaan namelijk erg snel en je wilt wel bijhouden hoe “jouw” paard het doet.

Daarom is het via de website mogelijk de wedstrijden live te volgen. Hoe actiever je op het platform bent, hoe vaker je zonder iets te betalen de wedstrijd op de voet kunt volgen.

De eerste twee maanden is altijd gratis, maar daarna hangt het af van hoe vaak je een weddenschap inzet of je gratis mag blijven kijken. Je kunt ook kiezen voor een VIP-lidmaatschap. In dit geval kun je altijd live bekijken hoe de race eraan toe gaat.

Je hoeft geen specialist te zijn

Er vinden veel paardenraces plaats, wat het soms lastig kan maken om in te schatten op welk paard jij jouw geld zet. Je kent ze niet allemaal. Dit is echter ook niet nodig.

Runnerz  heeft zich gespecialiseerd in paardenraces en kan je helpen in het maken van een goede keuze. Ze geven je informatie over voorgaande wedstrijden en vragen aan kenners op welk paard of paarden zij wedden.

Op basis hiervan kan je dus al een goede keuze maken en geld inzetten op het paard die volgens jou als eerste de finish zal behalen.

Op de website van Runnerz zijn racecards in te zien. Hierop staat van elke baan achtergrondinformatie die je helpt bij het wedden op de paarden. Je kunt hierbij denken aan de namen van de paarden, degene die op het paard rijdt (de jockey) en de trainers van de paarden en jockeys.

Ook kun je hierop vinden wat er aan resultaten is behaald in de voorgaande jaren.

zeturf website
ZEturf Website

Runnerz – Gemakkelijk gokken

Wanneer je de website van Runnerz bezoekt kun je je meteen registreren. Dit is heel gemakkelijk via de registratie button. Je bent maar een paar minuten bezig met het invullen van een aantal vragen en wanneer je dit hebt gedaan kun je meteen beginnen met wedden. Hiervoor is het nodig om geld te storten op je account.

Dit kun je doen met iDEAL, maar ook met een VISA of MasterCard kun je geld inzetten.

Het is bij Runnerz wel voordeliger om te wedden met grotere bedragen, omdat er kosten worden gerekend als je minder dan 100 euro inzet. Ook geldt een minimale inzet van 20 euro. Gokken brengt risico’s met zich mee. Je kunt winnen, maar ook verliezen.

Als je het leuk vindt om mee te doen aan weddenschappen, maar je bang bent om hier meer geld aan uit te geven dan dat je eigenlijk kunt missen, heeft Runnerz een fijne extra.

Je kunt een limiet bepalen, wat ervoor zorgt dat je per week niet meer kunt uitgeven dan een vooraf opgegeven bedrag. Het fijne is ook dat je niet verplicht bent om veel geld in te zetten, 20 euro is zoals gezegd al genoeg.

Runnerz kent ook een maximaal bedrag wat je in kunt zetten. Bij sommige wedstrijden is het niet mogelijk om meer dan 250 euro in te zetten.

Op de website kun je zien om welke weddenschappen dit gaat, bijvoorbeeld bij Duo (wedden op twee paarden die als eerste over de finishlijn gaan). Wanneer een wedstrijd niet tussen die lijst staat betekent dit dat je maximaal 1000 euro per keer kunt inzetten.

Dubbel winnen

Sommige bookmakers geven je een soort welkomstcadeau in de vorm van extra geld. Ook Runnerz wil tegemoetkomen aan nieuwe leden en biedt hen een bedrag van 25 euro aan die zij kunnen inzetten bij een eerste storting.

Wanneer je lid bent kun je ook extra speelgeld verdienen, en wel door het aandragen van nieuwe leden. Je verdient per nieuw lid die jij enthousiast hebt weten te maken voor Runnerz een bonus van 10 euro. Bij vijf leden is dit dus 50 euro, maar als extraatje wordt daar bovenop nog eens 50 euro gelegd.

Je kunt een leuk bedrag bij elkaar verdienen door enkel het werven van enthousiaste medespelers. Of door de jackpot te winnen. Wanneer niemand een bepaalde uitkomst heeft geraden, gaat het speelgeld voor die desbetreffende wedstrijd in een pot.

Het geld in deze pot wordt ingezet bij een andere race, waardoor je extra geld kunt verdienen. Runnerz biedt ook regelmatig andere winacties aan, zoals kans op 5 keer 100 euro speeltegoed voor elke 10 euro die je inzet.

Wanneer je de website bekijkt zie je een knop met “promoties”. Hierop staan alle acties die Runnerz biedt en waar je extra geld mee kunt verdienen.

Extra’s verdienen met een uniek spaarprogramma

Wat Runnerz naast hun specialisatie op het gebied van paardenrennen uniek maakt, is het spaarprogramma waarmee zij werken. Bij elke weddenschap zijn er namelijk extra’s te verdienen, zoals gratis geld om in te zetten tijdens een wedstrijd.

Runnerz/ZEturf geeft je een bedrag wat je kunt inzetten, maar de winst die je pakt is voor jezelf. Je doet automatisch mee aan deze manier van sparen.

Maar er is nog meer. Want wanneer je iemand bent die vaak grote bedragen inzet bij een weddenschap, kun je in aanmerking komen voor een uniek VIP-programma.

Dit kent een aantal voordelen. Je bent met dit programma niet meer afhankelijk van hoe vaak je inzet op een wedstrijd om live mee te kunnen kijken, dit is altijd mogelijk. Ook is punten sparen nog makkelijker met je VIP-account, want er vindt telkens een puntenverdubbeling plaats.

Ook ontvang je promotieacties en heb je zelfs toegang tot een VIP-manager die je kan voorzien van alle benodigde informatie zodat je meer kans maakt op de winst. Op de website kun je meer uitleg vinden over deze interessante manier van sparen.

zeturf uitslagen
ZEturf uitslagen

Runnerz/ZEturf staat ook voor je klaar bij vragen

Wanneer je geïnteresseerd bent in het wedden op paardenrennen, is Runnerz hiervoor het perfecte platform. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in deze tak van sport, maar bieden ook veel extra’s. De bookmaker beschikt over een licentie bij de Nederlandse Kansspelcommissie.

Je geld is in veilige handen en wordt erkend als officiële bookmaker. Wanneer je geld wint krijg je dit altijd uitgekeerd en als je geld inzet weet je zeker dat het niet voor andere doeleinden wordt gebruikt dan voor het wedden.

Naast alle voordelen die al genoemd zijn, vind je bij Runnerz/ZEturf ook nog een duidelijke FAQ-pagina. Wanneer je vragen hebt kun je op deze pagina terecht voor heldere uitleg. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kun je de klantenservice inschakelen. Wil je meteen een antwoord op je vraag? Dan kun je het beste telefonisch contact opnemen.

Is de vraag niet dringend, dan heb je ook de optie om te mailen of om een verzoek in te dienen dat ZEturf jou belt. Kortom, een fijne en veilige manier van wedden.

Click to Hide Advanced Floating Content
100% legaal spelen kan bij de beste bookmaker Bet365. Registreer en claim een 100% tot €100 welkomstbonuswedden op sport bet
Scroll naar top