ZEturf

zeturf logo
Beoordeling
Website
7.6
Bonussen
5
Storten/Opnemen
7.5
Support
6.3
Jouw Beoordeling0 Stemmen
0
6.4
Score

ZEturf – een gespecialiseerde bookmaker

Geld inzetten op paardenracen wordt al sinds de Romeinse tijd gedaan. Het wagenrennen was een populaire sport, waar mensen wedden om de uitslag.

Tegenwoordig gokken we ook nog op paardenraces via bookmakers die de paardensport aanbieden. Zoals met veel branches is er ook op dit gebied een specialist, genaamd ZEturf.

Wat is dit platform precies, welke voordelen hebben ze ten opzichte van andere bookmakers en hoe kom je aan leuke extra’s? Wij zochten het voor je uit.

ZEturf heeft door heel Nederland heen fysieke wedlocaties, maar je kunt ook gewoon gemakkelijk wedden via de website. Op die laatste zullen wij ons hier vooral richten.

Wanneer je op zoek bent naar het nummer één platform in Nederland op het gebied van gokken op paardenraces, ben je bij ZEturf.nl aan het goede adres.

Wedden op verschillende banen

Online zijn er genoeg bookmakers te vinden die allerlei wedopties aanbieden, zoals wedden op uitslagen van voetbal- en basketbalwedstrijden.

ZEturf – dat vroeger opereerde onder de naam Runnerz – is specialist en richt zich alleen op de paardensport, specifiek op paardenrennen. Maar dit betekent niet dat er geen variatie te vinden is in het aanbod.

Zo kun je wedden op races op verschillende banen, zowel korte als lange en zelfs grasbanen. Ook hoef je zeker niet alleen binnen Europa een gokje te wagen.

Wedstrijden worden over de hele wereld gehouden en jij kunt dus op al die paardenraces geld inzetten.

ZEturf is specialist en richt zich alleen op de paardensport, specifiek op paardenrennen.

Uitgebreid aanbod

ZEturf biedt je naast het kiezen voor een bepaalde baan of locatie nog meer variatie. Je kunt uiteraard wedden welk paard de race gaat winnen, maar er is meer. Je kunt voorspellen welk paard in de top drie belandt of welke twee paarden de race zullen winnen. Ook hoef je je niet te beperken tot één race.

Het biedt je de mogelijkheid te gokken op welk paard twee races die achter elkaar worden gelopen wint. Ook kun je je aandacht richten op een top vier en welke twee paarden hier minstens in eindigen.

Wil je helemaal all the way gaan, dan kan je zelfs het eerste, tweede en derde paard voorspellen. Al deze opties gelden echter niet voor alle wedstrijden. Je kunt op de website nagaan welke variaties er zijn bij welke wedstrijd.

Of je nu speelt op je desktop, laptop of smartphone: het is erg eenvoudig, en er is een uitgebreid aanbod van paardenweddenschappen om uit te kiezen.

Live wedstrijden

Op ZEturf.nl kun je live zien op welke wedstrijden je kunt wedden. Paardenraces gaan namelijk erg snel en je wilt wel bijhouden hoe “jouw” paard het doet.

Daarom is het via de website soms mogelijk de wedstrijden live te volgen. Per race kun je aan de playknop zien of er een live stream is. Mogelijk zijn er voorwaarden verbonden aan het kunnen kijken van een uitzending. Het aanmaken van een account is hiervoor in ieder geval een vereiste.

Veel ondersteunende informatie beschikbaar

Er vinden veel paardenraces plaats, wat het soms lastig kan maken om in te schatten op welk paard jij jouw geld zet. Je kent ze niet allemaal. Dit is echter ook niet perse nodig.

ZEturf heeft zich gespecialiseerd in paardenraces en geeft ondersteunende informatie die je kunt gebruiken bij het maken van een keuze. Onder de kopjes ‘Nieuws’ en ‘Tips en Meer’ geven ze je informatie over afgelopen wedstrijden, met daarbij alle uitslagen en details op een rij. Ook komen tipsters of correspondenten hier aan het woord met informatie en tips over bijvoorbeeld paarden die in vorm zijn, en weddenschappen die interessant zouden kunnen zijn. Dit zie je bijvoorbeeld onder het blokje ‘Tips van de Dag’.

Op basis hiervan kun je dus al een onderbouwde keuze maken en geld inzetten op het paard dat volgens jou als eerste de finish zal bereiken. Zorg uiteraard dat je altijd wel zelf goed nadenkt, en niet blind het advies van anderen volgt.

Op de website van ZEturf kun je per race ook de nodige informatie inzien. Zo zie je bij elke baan achtergrondinformatie die nuttig is bij het wedden op de paarden. Denk bijvoorbeeld aan de lengte van de track, de baanconditie, ondergrond en hoe er wordt gestart.

Er is ook per paard de nodige gedetailleerde info om in te zien. Je kunt hierbij denken aan de namen van de paarden, degene die op het paard rijdt (de jockey) en de trainers van de paarden en jockeys. Er is zelfs technische informatie beschikbaar over het gebruikte materiaal, zoals de hoefijzers.

Ook kun je inzien wat er door het paard aan resultaten is behaald in eerdere races, met inbegrip van het behaalde prijzengeld.

Gemakkelijk en veilig gokken

Wanneer je de website van ZEturf bezoekt kun je je meteen registreren. Dit is heel gemakkelijk via de registratie button. In overeenstemming met de Nederlandse wetgeving vindt er onder andere een identiteitscheck plaats, en wordt je gevraagd speellimieten aan te geven. Dit alles in het kader van veilig en verantwoord gokken.

Wanneer je het registratieproces hebt doorlopen, kun je beginnen met wedden. Hiervoor is het nodig om geld te storten op je account. Dit kun je doen met iDEAL, maar ook met een VISA of MasterCard kun je geld inzetten.

De minimale inzet en uitbetaling wordt per weddenschap en race vastgesteld. Via de website vind je hierover telkens specifieke informatie.

Gokken brengt risico’s met zich mee. Je kunt winnen, maar ook verliezen. Als je het leuk vindt om mee te doen aan weddenschappen, maar je bang bent om hier meer geld aan uit te geven dan dat je eigenlijk kunt missen, heeft ZEturf een fijne extra.
Je moet namelijk al bij aanmelding een limiet bepalen, wat ervoor zorgt dat je per week niet meer kunt uitgeven dan een vooraf opgegeven bedrag. Het fijne is ook dat je niet verplicht bent om veel geld in te zetten.

ZEturf kent ook een maximaal bedrag wat je in kunt zetten. Dit geldt echter bij het wedden op fysieke locaties, en niet online (kansspelen op afstand).

Bij sommige wedstrijden en types weddenschappen is het op locatie niet mogelijk om meer dan 250 euro in te zetten. Op de website kun je zien om welke weddenschappen dit gaat, bijvoorbeeld bij Duo (wedden op twee paarden die als eerste over de finishlijn gaan). Wanneer een wedstrijd niet tussen die lijst staat betekent dit dat je maximaal 1000 euro per keer kunt inzetten. Nogmaals: online gelden deze beperkingen dus niet.

Dubbel winnen

Sommige bookmakers geven je een soort welkomstcadeau in de vorm van extra geld. Ook ZEturf wil tegemoetkomen aan nieuwe leden en biedt hen doorgaans een welkomstbonus aan. Exacte details over de huidige bonus vind je op de website. Wanneer je de website bekijkt zie je een knop met ‘Promoties’. Hierop staan alle acties die ZEturf aanbiedt.

Je kunt ook wat extra’s proberen te winnen via de zogeheten Jackpot. Wanneer niemand een bepaalde uitkomst heeft geraden, gaat het speelgeld voor die desbetreffende wedstrijd in een pot.

Het geld in deze pot wordt ingezet bij een andere race, waar dan dus extra prijzengeld voor beschikbaar komt. Onder ‘Tips en Meer’ vind je de link naar een pagina met Jackpots van dit moment.

Extra’s verdienen met een uniek loyaliteitsprogramma

Wat ZEturf naast z’n specialisatie op het gebied van paardenrennen uniek maakt, is het loyaliteitsprogramma waarmee zij werken. Bij elke weddenschap zijn er namelijk punten te verdienen, die bijvoorbeeld kunnen worden omgezet in wedtegoed om in te zetten op een wedstrijd.

ZEturf geeft je bij dit speltegoed een bedrag wat je kunt inzetten, maar de winst die je pakt is voor jezelf. Je doet automatisch mee aan deze manier van sparen.

ZEturf staat ook voor je klaar bij vragen

Wanneer je geïnteresseerd bent in het wedden op paardenrennen, is ZEturf hiervoor het perfecte platform. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in deze tak van sport, maar bieden ook veel extra’s. De bookmaker beschikt over een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit, waardoor het 100% legaal paardenweddenschappen mag aanbieden aan Nederlandse spelers. Bovendien volgt het hierbij de strenge regelgeving van deze instantie, waardoor je mag rekenen op een betrouwbare en veilige spelomgeving.

Je geld is in veilige handen en deze aanbieder wordt erkend als officiële bookmaker. Wanneer je geld wint krijg je dit – mits je de regels hebt gevolgd – altijd uitgekeerd en als je geld inzet weet je zeker dat het niet voor andere doeleinden wordt gebruikt dan voor het wedden.

Naast alle voordelen die al genoemd zijn, vind je bij ZEturf ook nog een duidelijke en uitgebreide uitleg van alle spelreglementen. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kun je de klantenservice inschakelen. Wil je meteen een antwoord op je vraag? Dan kun je het beste telefonisch contact opnemen.

Is de vraag niet dringend, dan heb je ook de optie om te mailen of om een verzoek in te dienen dat ZEturf jou belt. Kortom: een fijne en veilige manier van wedden.

Scroll naar top