Tunesië – Frankrijk voorspelling, wedden & odds, WK 2022

Tunesië - Frankrijk

Wedstrijd: Tunesië – Frankrijk
Competitie: WK 2022, Groep D, speelronde 3

Datum / Tijd: 30 november 2022, 16:00
Locatie: Education City stadion, 40.000 toeschouwers

Wedtip: Meer dan 2.5 doelpunten
Bookmaker: Jack’s
Odds: 1.98 (situatie 28-11/2022 16:00)

Bookmakers Tunesië – Frankrijk WK 2022 Odds

Tunesië wint: 7.50 bij Jack’s
Gelijkspel: 4.20 bij Jack’s
Frankrijk wint: 1.52 bij Jack’s
(situatie 28/11/2022 16:00)


Voorspelling Tunesië – Frankrijk WK 2022

Frankrijk is het eerste team op dit WK dat zich voor de volgende ronde geplaatst heeft en de ploeg kan het dus wat rustiger aan doen tegen Tunesië. Bondscoach Didier Deschamps gaf al aan dat hij wat wisselingen door zal voeren om een aantal van zijn sterren rust te geven, maar onduidelijk is nog hoeveel van de basisspelers wel zullen starten. De Afrikanen staan na de verrassende nederlaag tegen Australië op de laatste plaats in poule D en alleen een overwinning op Frankrijk kan ze naar de volgende ronde helpen.  Kan Tunesië verrassen? Lees hier onze uitgebreide voorbeschouwing voor Tunesië – Frankrijk, met voorspelling, wedtip en odds van de bookmakers om te wedden op deze wedstrijd.

Tunesië WK 2022: vorm en geblesseerde spelers

Tunesië was na de verdienstelijke 0-0 tegen Denemarken de lichte favoriet in de tweede wedstrijd tegen Australië. Een overwinning had ze dicht bij de tweede ronde kunnen brengen, maar ze werden verrast door Australië, waarvan de verwachtingen dit jaar nog lager waren. Tunesië kwam tegen Australië vroeg op achterstand, was daarna de betere ploeg, maar wist niet op gelijke hoogte en dat was teleurstellend na de goede wedstrijd tegen Denemarken.

Vooral aanvoerder en sterspeler Youssef Msakni was erg op zoek naar de gelijkmaker, maar de keeper van Australië bleek elke keer te sterk. Tunesië heeft alleen met een overwinning nog een kans op de volgende ronde, maar moet dan hopen dat Australië in ieder geval niet van Denemarken wint én dat Denemarken geen grote overwinning boekt, want anders wordt het erg lastig. Voor deze wedstrijd lijkt bondscoach Jalel Kadri weer de volledige groep tot zijn beschikking om te proberen de Franse ploeg hun eerste punten af te snoepen.

Frankrijk WK 2022: vorm en geblesseerde spelers

Frankrijk is dit WK één van de favorieten die tot nog toe het meest overtuigd. De eerste wedstrijd werd na een achterstand met gemak gewonnen en ook de tweede wedstrijd eindigde in een overwinning. Tegen Denemarken ging het niet zo heel makkelijk, want een doelpunt van Kylian Mbappé werd nog onschadelijk gemaakt door een Deense gelijkmaker. Man van de wedstrijd Mbappé maakte vijf minuten voor tijd echter ook de verdiende winnende treffer en dus was Frankrijk als eerste ploeg op dit WK al zeker van de volgende ronde. 

Omdat Australië de enige ploeg is die Frankrijk nog van de eerste plaats in de groep kan stoten, maar dan wel vijf doelpunten goed moet maken is Frankrijk ook vrijwel zeker van de eerste plaats in de groep. Bondscoach Deschamps heeft daarom alle ruimte om wat te experimenteren met zijn wisselspelers in deze wedstrijd en hij heeft al aangegeven dat hij dat zal doen. Antoine Griezmann is één van de spelers die waarschijnlijk op de bank zal beginnen, want met zijn 31 jaar is een beetje extra rust geen overbodige luxe. Ook op het middenveld en in de verdediging zullen ongetwijfeld wat wisselingen plaats vinden, maar de grote vraag is of Mbappé aan de aftrap staat. De sterspeler wil dolgraag aan zijn doelpuntenproductie werken en zal er daarom ook op aandringen om wel in de basis te staan. Deschamps snapt echter het principe van toernooien en dat hij zijn sterspeler fit wil houden voor de beslissende knock-outfase, dus lijkt ook Mbappé vanaf de bank te gaan beginnen.

Laatste ontmoetingen Tunesië – Frankrijk

Frankrijk en Tunesië zijn elkaar in het verleden een aantal keren tegengekomen, dat was echter alleen maar in vriendschappelijke wedstrijden, Tunesië sleepte er twee keer een gelijkspel uit en Frankrijk won de andere ontmoeting. Dit wordt de eerste keer dat de voormalige Franse kolonie op een groot toernooi tegen Frankrijk speelt.

Tunesië – Frankrijk WK 2022 Wedden

Omdat het allesbehalve duidelijk is met welke spelers Frankrijk gaat spelen is het lastig in te schatten waar op te wedden. Wat wel duidelijk is, is dat Frankrijk ook zonder de grote sterren nog steeds de favoriet is, want ook de Franse wisselspelers spelen op een veel hoger niveau dan de basisspelers in Tunesië. Toch geeft dat Tunesië kansen om het beter te doen dan de meeste mensen verwachten. Wedden op Tunesië is misschien iets teveel van het goede, maar een handicap weddenschap op de Afrikanen kan wel interessante optie zijn. Een overwinning van Tunesië met een 2-0 handicap geeft odds van 1.57.

Tunesië – Frankrijk Wedtip

Frankrijk begint waarschijnlijk niet met al zijn sterspelers, maar de kans is groot dat de toppers later in de wedstrijd wel het veld in komen en dan komen ze tegen een vermoeid Tunesië te staan. De wisselspelers van Frankrijk zullen zich al willen laten zien en als de sterren er later in komen zal er ook ruimte komen, dus is de kans op doelpunten redelijk groot in deze wedstrijd,  daarom is onze wedtip: Meer dan 2.5 doelpunten. Odds: 2.00.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top