Bookmakers AS Roma Feyenoord, Voorspelling & odds Conference League Finale 2022

Wedstrijd: AS Roma – Feyenoord
Competitie: Conference League finale
Datum / Tijd: 25 mei 2022, 21:00 uur

Wedtip: minder dan 2.5 doelpunten
Bookmaker: BetCity
Quote: 1.85 (situatie 25/05/2022 10:30)

Risico-inschatting: gemiddeld
Aanbevolen stake: 5/10


Bookmakers AS Roma – Feyenoord, Odds Conference League finale 2022

AS Roma wint: 2.35 bij BetCity
Gelijkspel: 3.35 bij BetCity
Feyenoord wint: 3.15 bij BetCity
(situatie 25/05/2022 10:30)

Voorspelling AS Roma – Feyenoord, Conference League finale 2022

De allereerste finale van de Conference League belooft een spannende aangelegenheid te worden, want met Feyenoord staat er voor het eerst sinds de Europa League finale van Ajax in 2017 weer een Nederlandse club in de finale van een Europees toernooi. Feyenoord kan zelfs de eerste Nederlandse winnaar worden sinds het in 2002 zelf de UEFA-cup won. Om met een vertrouwd gevoel te kunnen wedden op deze wedstrijd hebben we voor jou een voorbeschouwing gemaakt met wedtip en quoteringen voor AS Roma vs Feyenoord.
Conference League

Laatste ontmoetingen AS Roma – Feyenoord

De laatste keer dat AS Roma en Feyenoord tegen elkaar speelden kunnen mensen die het voetbalnieuws volgen zich misschien nog wel herinneren. Niet zozeer vanwege het spel, maar omdat fans in Rome nogal wat vernielingen aanrichtten en er nog lang over gesproken werd. Dat was in de tweede ronde van de Europa League van 2015 de eerste en enige keer dat de twee elkaar tegenkwamen. In Rome claimde Feyenoord toen nog een verdienstelijk gelijkspel, maar in Rotterdam moesten de Rotterdammers de meerdere erkennen in Roma (1-2) door doelpunten van Adem Ljajic en Gervinho. Elvis Manu maakte doen het Rotterdamse doelpunt.

Teamnieuws AS Roma Conference League finale 2022

AS Roma werkt na de 0-3 overwinning op Torino met vertrouwen naar deze finale toe. Het heeft eigenlijk amper personele problemen in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord, want alleen Henrikh Mkhitaryan is op het moment van schrijven een twijfelgeval voor deze wedstrijd.

De ploeg van Mourinho is dit seizoen echter wisselvallig geweest. Het deed op vrijwel geen enkel moment mee om de titel en uiteindelijk was ook plaatsing voor de Champions League ver weg. In de Conference League ging het beter, maar in het nieuwe toernooi is het behalve Leicester City geen enkele ploeg tegengekomen die ook maar enigszins in de buurt komt van de mogelijkheden van AS Roma, dus echt grootste dingen heeft de ploeg dit seizoen niet laten zien.

Teamnieuws Feyenoord Conference League finale 2022

Feyenoord moest al vroeg beginnen in de Conference League, maar na de moeizame overwinning op het nietige FC Drita uit Kosovo begon het te lopen. De ploeg heeft veel wedstrijden gespeeld, maar is met coach Arne Slot met goed energiek voetbal al vrijwel het hele seizoen een genot om naar te kijken.

Toch zijn er in de aanloop naar deze wedstrijd nog wat dingen onduidelijk over de beschikbaarheid van spelers. Orkun Kokcu, Tyrell Malacia en Luis Sinisterra waren de laatste dagen niet 100% fit, maar verwacht wordt dat ze allen wel aan de aftrap kunnen staan. Het grootste vraagteken is echter Justin Bijlow. De keeper van het Nederlands elftal leek vanaf maart de rest van het seizoen te moeten missen vanwege een blessure, maar is weer volledig in training en kan mogelijk weer meespelen tegen AS Roma. Dat zou een flinke boost zijn voor Feyenoord, want vervanger Ofir Marciano laat al tijden geen betrouwbare indruk achter.

Wedtip AS Roma – Feyenoord met Quotering

Als het gaat om de financiële mogelijkheden zou AS Roma de torenhoge favoriet zijn voor de beker, maar gelukkig is dat lang niet altijd doorslaggevend. Mourinho heeft echter al vaak zijn kunde laten zien als het gaat om het winnen van finales en dat zal ook Slot enige angst inboezemen. Feyenoord zal zijn eigen spel proberen te spelen en met druk op de tegenstander fouten proberen af te dwingen, maar zal waarschijnlijk ook de spanning voelen en mogelijk wat terughoudender zijn dan normaal. De verwachting is daarom net als de return tegen Olympique Marseille een tactische wedstrijd met weinig ruimte. Dus is onze wedtip: minder dan 2.5 doelpunten. Quote: 1.85.

Wedtip: minder dan 2.5 doelpunten. Quote: 1.85.
Quote: 1.85 (situatie 25/05/2022 10:30)
Risico-inschatting: gemiddeld
Aanbevolen stake: 5/10
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top