Wedden op Voetbal

Voetbalwedden

Heel wat mensen vinden het leuk om in het weekend naar voetbal te kijken. Nagenoeg iedereen heeft zo zijn eigen favoriete club waar hij of zij altijd weer naar kijkt. Het is immers altijd spannend om te zien wie er zal gaan winnen. Nu is het zo dat je op diverse manieren ervoor kunt zorgen dat het kijken van de wedstrijden nog wat spannender wordt dan voorheen.

Dit doe je door een weddenschap te plaatsen op de voetbalwedstrijden, dit kan bij de bookies. Wat is het leuke aan deze keuze? En waar moet je precies op letten bij het kiezen van de weddenschappen? Om hier achter te komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Wedden op voetbalcompetities

Zoals je wellicht al weet is de sport voetbal nog altijd de meest populaire sport die je maar kunt vinden in Europa. Dit is dan ook de reden dat je bij zoveel bookmakers terecht kunt voor het plaatsen van weddenschappen op alle mogelijke voetbalwedstrijden.

Je kunt bij de bookmakers terecht voor echt alle mogelijke weddenschappen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een weddenschap te plaatsen op een bepaald land. Dit is een ideale optie als je van plan bent om het EK of het WK te kijken. Echter kan je er ook voor kiezen om te wedden op bepaalde competities of op specifieke clubs.

Misschien dat jij altijd al eens een keer op Ajax hebt willen wedden in de Eredivisie. Aanbieders met vele competities zijn Bet365 en Betcity.

Naast de vele grote clubs is het ook mogelijk om te wedden op de clubs die nog niet zo groot zijn. waarom zou je dit doen vraag je je misschien af? Het mooie van deze opties is dat je vaak hogere quoteringen tegen kunt komen.

Voor een grootschalig overzicht van alle mogelijke clubs is het verstandig om even een kijkje te nemen op de site van de bookmakers. Hier staat namelijk alles op wat je maar nodig kunt hebben voor het plaatsen van een weddenschap.


Alle belangrijke toernooien

Het is handig om wat dieper in te gaan op de diverse soorten toernooien die gekozen kunnen worden voor bij het wedden op het voetbal. Waarschijnlijk ken je wel de meeste toernooien die in Europa worden gehouden. Zo zijn de Champions League en de Europa League een erg belangrijk toernooi om te spelen.

Maar ook voor landen buiten Europa is er meer dan genoeg om uit te kiezen, denk aan de Copa Libertadores (Zuid-Amerika), de AFC Champions League (Azië) of de CAF Confederations Cup (Afrika).

Voorspellen wie de winnaar is

Er is een belangrijke vraag die beantwoord moet worden bij een voetbalwedstrijd, dit is natuurlijk wie er de wedstrijd zal gaan winnen. Wanneer een team een wedstrijd wint krijgt deze drie punten, of het kan zijn dat het team een ronde verder zal komen bij het toernooi.

Dit maakt wedden op wie de winnaar zal zijn dan ook zo leuk. Voor het plaatsen van een weddenschap kun je terecht bij een bookmaker. Je kunt op de site van de bookmakers diverse quoteringen vinden voor de wedstrijden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een 1×2 weddenschap. Als je kiest voor deze optie zal je raden wie er de wedstrijd zal gaan vinden.

Het enige wat bij deze optie van belang is, is wie er uiteindelijk met de winst naar huis zal gaan. Het maakt niet uit hoeveel doelpunten er zullen vallen tijdens het spelen.

Andere opties voor het wedden

Naast het wedden op wie de winnaar zal gaan zijn kan je natuurlijk op veel meer opties wedden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te wedden op welke speler er als eerste een goal zal gaan maken. We zien dit met name bij de grotere competities en toernooien.

Ook kun je wedden op de vraag wanneer de eerste goal zal gaan vallen. Je kunt het nagenoeg allemaal kiezen bij de bookmakers, dit maakt het dan ook zo leuk bij het wedden op de wedstrijden.

Het is mogelijk om ook te kiezen voor een zogeheten Draw No Bet weddenschap. Kies je voor deze optie dan zal je de optie hebben om je inzet terug te krijgen wanneer er sprake is van gelijkspel. Dit zorgt er dus voor dat je aan risicobeperking kunt doen bij het wedden op de voetbalwedstrijden, maar hier staan wel lageren odds tegenover.

Moet je een groot risico nemen?

Het is echt niet zo dat je altijd een groot risico moet nemen als je geld wilt winnen. Wel is het natuurlijk zo dat je meer kunt verdienen als je meer risico neemt. Dit is nu eenmaal de manier waarop de bookmakers een verwachting koppelen aan de weddenschappen die er op de site worden geplaatst.

Echter kan je ook de focus leggen op het plaatsen van zeer risico lage weddenschappen. Dit zorgt ervoor dat je zonder al te veel risico aan de slag kunt met het wedden op voetbal. Zowel bets met hoge als lage odds kunnen een goede investering zijn, dus je hebt allerlei strategische opties.

Kijk naar de live weddenschap opties

Voor het wedden op voetbalwedstrijden kunnen we een onderscheid maken tussen de pre-match en live weddenschappen. Bij de tweede optie zal je natuurlijk naar de wedstrijd zelf kijken, je kunt dit eigenlijk al wel aan de naam zien. Het handige aan deze keuze is dat je tijdens de wedstrijd zelf op basis van het verloop pas een keuze hoeft te maken in je weddenschap.

Mocht er iets niet helemaal volgens plan lijken te gaan dan ben je in staat om dit snel en eenvoudig recht te trekken. Als je het daarentegen met name leuk vindt om analyses vooraf te maken, dan is het beter om te kiezen voor een pre match optie. Bij deze weddenschappen zal je voor het begin van de wedstrijd al je bet hebben lopen.

Zowel live als pre match voorspellingen bieden goede mogelijkheden en je hoeft niet exclusief voor het een of het ander te kiezen. Houd er wel rekening mee dat je bij allebei de opties jouw inzet niet meer mag veranderen wanneer je hem eenmaal hebt geplaatst.

champions league wedden op voetbal

Tips voor het wedden op voetbal

Je kunt op zich zonder onderzoek aan de slag gaan met het wedden op voetballen, echter is het toch handiger als je het een en ander voorbereid. Door de juiste voorbereiding ben je in staat de kans op succes te vergroten bij het wedden op de diverse soorten wedstrijden.

We hebben hieronder een paar handige tips voor je opgenomen die je helpen om het wedden op het voetbal net even wat makkelijker te maken dan voorheen. Met deze tips zorg jij ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Doe je onderzoek en lees je in

Zoals alles kost het tijd en moeite om succes te boeken bij voetbalweddenschappen. Bookmakers hebben tegenwoordig een enorm aanbod aan middelen en statistieken tot hun beschikking die je kunt gebruiken.

Door deze te raadplegen zal je veel meer weten over het wedden op de voetbalwedstrijden. Hoe meer je weet over waar je op wedt, hoe groter de kans dat je de juiste weddenschap kunt plaatsen.

Het is ook nuttig om eventuele specialistische kennis te gebruiken bij het wedden. De bookmakers hebben de neiging om heel slim te zijn als het gaat om de grote competities, maar ze kunnen soms een beetje nalatig zijn als het gaat om lagere of meer obscure competities.

Als je een team volgt dat in een van deze competities speelt dan is het mogelijk om deze kennis in je voordeel te gebruiken. Het kan dus geen kwaad om het voetbalnieuws in ieder geval in de gaten te houden.

Kijk naar de team spirit

Je zou het misschien niet zeggen, maar de teamgeest is echt ontzettend belangrijk bij het voetballen. Zo zien we dat de teams die veel verliezen vaak in een negatieve spiraal terecht komen. De spelers verliezen immers de hoop en zullen in sommige gevallen slechter gaan spelen.

Dit geldt natuurlijk ook de andere kant op, als een team veel aan het winnen is dan is de kans groot dat dit wel even zo zal blijven. Door naar de team spirit te kijken en door te bekijken hoe een team het precies doet heb je veel meer kans om een goede weddenschap te kunnen plaatsen.

Hou een uitslag bij van je weddenschappen

Er zijn maar weinig gokkers die hun weddenschappen bij weten te houden, maar als je regelmatig met veel verschillende bookmakers wedt is het echt wel zo handig om te doen. Het bijhouden van een overzicht van je weddenschappen kan je helpen om in kaart te brengen hoeveel je wint en verliest.

Ook zie je hiermee bij wat voor soort wedstrijden je geld verdient en bij welke niet. Als je een online account hebt bij bookmakers, zullen zij jouw geschiedenis van de weddenschappen laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top