ZEbet

 Deze review is gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen met ZEbet, en laat onze eigen meningen over deze bookmaker zien.

Dankzij het openen van de Nederlandse gokmarkt in oktober 2021 kun je vandaag de dag legaal wedden bij veel verschillende bookmakers, waaronder ZEbet. Het Franse moederbedrijf dat achter deze goksite zit, is als aanbieder van paardenraceweddenschappen al langer actief in Nederland. Zoals je van ons gewend bent, nemen ook deze bookmaker onder de loep in een uitgebreide review.

We hebben in deze review onder meer aandacht voor de promoties van ZEbet. Dit is een onderdeel waarop een bookmaker zich echt kan onderscheiden en dat doet de bookmaker dan ook. Verder vertellen we je meer over de welkomstbonus en de unieke onderdelen die de goksite aanbiedt, zoals het loyaliteitsprogramma.

In tegenstelling tot veel andere Nederlandse bookmakers biedt ZEbet geen casinospellen aan. Het voordeel daarvan is dat het veel aandacht besteedt aan het sportaanbod en de verschillende weddenschappen die daaronder vallen. Een echte specialist dus!

In deze review gaan we dieper in op onder andere het wedaanbod en de betrouwbaarheid van ZEbet. De bookmaker beschikt over een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit, dus je kunt erop vertrouwen dat wedden op sport hier legaal en veilig is.


Onze ervaring

ZEbet Homepage

Een van de eerste dingen die ons bij ZEbet opvalt is de lay-out van de website. Als nieuwkomer is het bijvoorbeeld even zoeken naar het totaaloverzicht aan sportweddenschappen, maar dit went snel. Daartegenover staat een duidelijke categorisering van de verschillende sporten. Een ander voordeel is dat je als klant van ZEbet een lijstje met favorieten kunt maken, waardoor je eenvoudig naar je favoriete sport of competitie kunt navigeren. Verder zijn we erg te spreken over de wedstrijdkalender, waarmee je snel kunt switchen tussen dagen en tijdstippen. Dit is vooral erg handig als je vlak voor de start van een wedstrijd nog snel een weddenschap wil plaatsen.

Als we inzoomen op het aanbod, dan zien we bij ZEbet een breed scala aan sporten en weddenschappen voorbijkomen. De bookmaker heeft hier overduidelijk veel aandacht aan besteed. Vooral de sectie ‘Combinaties’ vinden we erg goed bedacht én uitgevoerd. Bij andere bookmakers heb je voor de weddenschappen die hieronder vallen vaak de Bet Builder-optie nodig, maar bij ZEbet kun je met één klik een combinatieweddenschap maken.

ZEbet krijgt een extra plus vanwege de app die het aanbiedt. Dat voegt naar onze mening echt wat toe aan de gebruiksvriendelijkheid, want het betekent dat je niet telkens via je browser hoeft in te loggen. Goed om te weten: voor de iPhone vind je de app gewoon in de App Store, voor Android-telefoons kun je de app alleen downloaden via de ZEbet-website.

Een originele feature van ZEbet is het loyaliteitsprogramma, waarbij je een Free Bet kunt verdienen naarmate je meer weddenschappen afsluit. En de Super Odds die het aanbiedt, zijn in de praktijk ook echt super. De bookmaker boost sommige odds met wel dertig procent en doet dat vrijwel dagelijks. De focus ligt hierbij op voetbal.

Hieronder gaan we nog wat uitgebreider in op onze ervaringen met ZEbet. Want hoe meer inzicht je krijgt in de verschillende onderdelen van de website, hoe beter je kunt inschatten of deze bookmakers iets voor jou is.

Is ZEbet Nederland betrouwbaar?

Jazeker! ZEbet ontving in 2022 een licentie van de Kansspelautoriteit en is daardoor bevoegd om in Nederland online sportweddenschappen aan te bieden. Die licentie krijg je als bookmaker niet zomaar. Je wordt onder meer getoetst op bescherming van persoonlijke gegevens, fraudebestrijding en het stimuleren van gezond gokgedrag. ZEbet scoort op al die onderdelen dus goed, anders was de licentieaanvraag zonder enige twijfel afgewezen. Voor jou als wedder betekent dit dat je gegevens veilig zijn en dat zowel de website als de app veilig te gebruiken is.

Wedden op sport

ZEbet Wedden op Sport

Zoals al aangegeven richt ZEbet zich puur en alleen op sport. We zien dit zeker niet als een nadeel. Integendeel: het is juist verfrissend om een bookmaker te hebben die zich specialiseert. Daar pluk je als gokker alleen maar de vruchten van. Daarover later meer, in het bonusonderdeel van deze review.

Qua hoogte van de odds plaatsen we ZEbet in de middenmoot. Het torent zeker niet boven andere Nederlandse aanbieders van sportweddenschappen uit, maar scoort ook niet ondermaats. Zoals altijd geldt: vergelijk de odds bij de verschillende bookmakers goed. Het zal soms ongetwijfeld gebeuren dat de odds van ZEbet de hoogste blijken te zijn voor de weddenschap die jij op dat moment in gedachten hebt.

Met ruim twintig sporten en honderden weddenschappen is het aanbod van ZEbet enorm breed. Zoals eigenlijk bij alle Nederlandse bookmakers ligt de focus op voetbal, maar ook sporten als tennis en basketbal krijgen flink wat aandacht. Je vindt ook wat minder populaire sporten terug, zoals MMA en waterpolo.

Kijk we naar het aanbod voor een specifieke wedstrijd, dan zien we bij ZEbet eigenlijk geen verbeterpunten. Met uitgebreide Over/Under-mogelijkheden, hapklare combinaties en veel Handicap-opties ligt het aantal weddenschappen per wedstrijd vrijwel altijd boven de honderd.

We willen ook de statistiekensectie niet onbenoemd laten. Sommige bookmakers stoppen dit ver weg, maar het is wat ons betreft weldegelijk een belangrijk onderdeel van wedden op sport. Het is mooi om te zien dat ZEbet belangrijke data een prominente plek geeft op de website. Zo kun je bijvoorbeeld bij voetbalwedstrijden makkelijk navigeren tussen opstelling en ranglijst.

Tot slot mag ook een oordeel over de live wedden-omgeving niet ontbreken. ZEbet scoort op dit onderdeel net zo sterk als bij het reguliere aanbod. Ook hier kun je met één druk op de knop de 1X2-weddenschap selecteren. Live is dat wel zo handig, want snelheid is soms geboden. Net als bij het reguliere aanbod krijgen de statistieken een mooie plek in het wedoverzicht. Zo kun je snel anticiperen op de huidige wedstrijdsituatie.


Bonussen bij ZEbet

ZEbet Bonussen

Let op: Een minimumleeftijd van 24 jaar is vereist voor het benutten van welkomstbonussen.

Zoals beloofd besteden we nog wat meer aandacht aan het bonusaanbod van ZEbet. Het voordeel van de positionering als sportbookie zien we terug in de Super Odds. ZEbet verhoogt sommige odds flink, bijvoorbeeld van 1.50 naar 2.00. Dat maakt het zeer de moeite waard om dit speciale aanbod te verkennen.

Ook kun je als nieuwe klant van ZEbet rekenen op een welkomstbonus. Deze verschilt per periode, maar vaak is dit een actie in de vorm van Free Bets of een stortingsbonus. Raadpleeg voor het actuele aanbod vooral de website van de bookmaker. Net als de Super Odds vind je het bonusaanbod via de navigatiebalk bovenin.

Een andere fraaie feature zijn de ZEpoints. Bij iedere weddenschap die je afsluit, verdien je bij ZEbet punten. Het aantal punten dat je krijgt, hangt af van de hoogte van de totale odds van jouw weddenschap. Zo krijg je bij een quote tussen de 3.01 en de 5.00 veertien ZEpoints. Bij tweeduizend punten verdien je een Free Bet van €10. Er is geen enkele andere bookmaker die dit doet: ZEbet krijgt hier bonuspunten voor originaliteit!

Bankieren

Voordat je kunt wedden bij ZEbet, dien je logischerwijs wel eerst saldo op je account te storten. Alleen dan kun je inzetten op sportwedstrijden en maak je aanspraak op de welkomstbonus. ZEbet biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Je vindt er de drie meest voorkomende: VISA, Mastercard en het populaire iDeal. Voor alle drie de opties geldt dat storten en uitbetalen in een handomdraai is gebeurd. In alle gevallen hanteert ZEbet een ondergrens van €15. We zijn blij met deze betaalmogelijkheden, want deze zijn bekend en betrouwbaar voor de Nederlandse consument.

Beveiliging en regelgeving

ZEbet is op het onderdeel ‘beveiliging en regelgeving’ zeer transparant. Onderaan de website vind je een link naar een document waarin de bookmaker deze aspecten verder toelicht. ZEbet is zich overduidelijk zeer bewust van de verantwoordelijkheid die het draagt voor jouw gegevens en wedgedrag. Dat blijkt ook uit de mogelijkheid om limieten in te stellen. We hebben het dan over stortingslimieten, maar ook over speeltijdlimieten. Zo probeert de bookmaker gokkers te stimuleren om het vooral leuk te houden voor zichzelf.

Klantenservice

Op het onderdeel ‘klantenservice’ scoort ZEbet wat ons betreft uitstekend. Bookmakers laten dit onderdeel nog weleens ondersneeuwen, maar ZEbet communiceert hier erg duidelijk over. In de rechterkantlijn vind je een telefoonnummer, een link naar een contactformulier en een WhatsApp-optie. Met name door die laatste mogelijkheid voelt ZEbet voor ons erg benaderbaar. In alle gevallen word je keurig in het Nederlands te woord gestaan.

Denk je een veelvoorkomende vraag te hebben? Raadpleeg dan de Help-sectie. Hier vind je meer informatie over wedtypes, reglementen en winstberekening. ZEbet komt op dit onderdeel erg transparant op ons over, wat het vertrouwen in de bookmaker alleen maar versterkt.

Conclusie

Het zal je niet verbazen: we vinden ZEbet een erg prettige bookmaker om bij te wedden. Je vindt er een breed aanbod aan sportweddenschappen, met de automatische gegenereerde combinatieweddenschappen als een van de grootste pluspunten. Met de Super Odds en het loyaliteitsprogramma scoort de bookmaker daarnaast hoog op originaliteit.

De website van ZEbet is gebruiksvriendelijk en de klantenservice erg toegankelijk, via verschillende kanalen en altijd in het Nederlands. Tot slot besteedt de bookmaker veel aandacht aan veilig en betrouwbaar wedden. We raden je daarom zeker aan om eens rond te kijken bij ZEbet en zelf het aanbod aan sportweddenschappen te verkennen.


Beoordeling
Website
8
Bonussen
8.5
Sportweddenschappen
8.2
Storten/Opnemen
7.5
Support
8
Jouw Beoordeling0 Stemmen
0
8
Score

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Website
Bonussen
Sportweddenschappen
Storten/Opnemen
Support
Eindscore

Scroll naar top